Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σερβία - Euro 2024: Οργή Vucic με την εθνική ομάδα που ταξίδεψε με αεροπορική εταιρεία των ... μισητών Κροατών

Σερβία - Euro 2024: Οργή Vucic με την εθνική ομάδα που ταξίδεψε με αεροπορική εταιρεία των ... μισητών Κροατών
«Έχουμε την Air Serbia όλοι ταξιδεύουμε με αυτήν την εταιρεία. Όταν το αεροπλάνο προσγειώνεται, θέλουμε να βλέπουμε την Air Serbia» υπερθεματίζει η πρώην πρωθυπουργός Brnabić
Ο πρόεδρος της Σερβίας Aleksandar Vučić εξοργίστηκε με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας του, όχι όμως για κάποιο κακό αποτέλεσμα, αλλά διότι οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές ταξίδεψαν για τις ανάγκες του Euro 2024 με ... κροατικό αεροπλάνο.
Στις σκέψεις του προέδρου της, υπερθεμάτισε μάλιστα η Ana Brnabić, πρώην πρωθυπουργός της Σερβίας και νυν πρόεδρος του κοινοβουλίου της, η οποία τοποθετήθηκε για το περιστατικό με συνέντευξή της στο Happy TV-u.
«Έχουμε την Air Serbia όλοι ταξιδεύουμε με αυτήν την εταιρεία. Όταν το αεροπλάνο προσγειώνεται, θέλουμε να βλέπουμε την Air Serbia, αυτό είναι το καμάρι μας», τόνισε η πρώην πρωθυπουργός, προσθέτοντας για ότι τις ανάγκες της ομάδας να χρησιμοποιήθηκε μια κροατική πτήση: «Είναι απολύτως απαραίτητο να καθοριστεί πώς συνέβη και ποιος είναι υπεύθυνος».
Σύμφωνα με την Brnabić η είδηση δεν είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα, επειδή θα μπορούσε να είχε αποσπάσει την προσοχή του κοινού από την αμέριστη στήριξη της εθνικής ομάδας.
Ανεξάρτητα από το πώς έφτασε, η σερβική ομάδα θα αναχωρήσει πριν της ώρας της στο Βελιγράδι από τη Γερμανία αφού δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα τρία παιχνίδια των ομίλων της, ενώ πέτυχε μόνο ένα γκολ στο Euro 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης