Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ηχηρή παρέμβαση Musk για το debate: Αφορμή για τους Δημοκρατικούς, να αντικαταστήσουν την... μαριονέτα Biden

Ηχηρή παρέμβαση Musk για το debate: Αφορμή για τους Δημοκρατικούς, να αντικαταστήσουν την... μαριονέτα Biden
Ο Musk αξιολογεί τη συζήτηση για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ως προετοιμασία για την αντικατάσταση του Biden
Ο Αμερικανός επιχειρηματίας και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, Elon Musk, δήλωσε ότι το πρώτο debate μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ Joe Biden και Donald Trump είναι μια ευκαιρία και αφορμή να αντικατασταθεί ο νυν ηγέτης των ΗΠΑ με έναν άλλο υποψήφιο από το Δημοκρατικό Κόμμα.
"Αυτοί [ο Trump και ο Biden] είναι απλώς μαριονέτες.
Απλώς ομιλούσες μαριονέτες.
Ήταν μια ρύθμιση στον διακόπτη του Biden", έγραψε ο Musk στη σελίδα του X ως απάντηση σε tweet του Αμερικανού επιχειρηματία David Sachs, ο οποίος είπε ότι οι σχολιαστές του CNN «έθεσαν το μαχαίρι στην πλάτη του Biden» on air.

Η Ατλάντα ήταν ο τόπος της πρώτης τηλεοπτικής εκλογικής συζήτησης μεταξύ ενός εν ενεργεία προέδρου και ενός πρώην προέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ.

Δεν επιτρεπόταν ο Biden και ο Trump να συζητήσουν.
Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου.
Ο Trump έχει ήδη εξασφαλίσει τον απαραίτητο αριθμό ψήφων των αντιπροσώπων για να γίνει υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία.
Μετά τη συζήτηση, το Politico ανέφερε, επικαλούμενο πηγές, ότι ορισμένοι αξιωματούχοι του Δημοκρατικού Κόμματος άρχισαν να συζητούν ενεργά την πιθανότητα αντικατάστασης του Biden με άλλον υποψήφιο υπό το φως της αποτυχίας του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης