Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφοδρές συγκρούσεις των Ισραηλινών με τις Ταξιαρχίες Qassam και Al-Quds – Αναφέρονται νεκροί στρατιώτες

Σφοδρές συγκρούσεις των Ισραηλινών με τις Ταξιαρχίες Qassam  και Al-Quds – Αναφέρονται νεκροί στρατιώτες
Χιλιάδες διαδήλωσαν στο Μαρόκο, στην Υεμένη σε πορείες αλληλεγγύης για τη Γάζα
Σχετικά Άρθρα

Οι παλαιστινιακές αντιστασιακές ομάδες ανέφεραν σε ξεχωριστές ανακοινώσεις ότι οι μαχητές τους εμπλέκονται σε σφοδρές συγκρούσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις σε διάφορες περιοχές της Γάζας.
Οι Ταξιαρχίες Qassam της Hamas δήλωσαν ότι οι μαχητές της πολεμούν τις ισραηλινές δυνάμεις στην περιοχή Shejaiya στην ανατολική πόλη της Γάζας, υποστηρίζοντας ότι σκότωσαν και τραυμάτισαν Ισραηλινούς στρατιώτες.
Πρόσθεσαν ότι οι μαχητές της ταξιαρχίας χρησιμοποίησαν αντιαρματικές οβίδες Yasin 105 τοπικής κατασκευής για να στοχεύσουν δύο ισραηλινά άρματα μάχης Merkava-4 στη Shejaiya και στη Rafah, και τα δύο στη νότια Γάζα.
Οι Ταξιαρχίες Al-Quds της οργάνωσης Ισλαμική Jihad δήλωσαν ότι οι μαχητές της παγίδευσαν ένα σπίτι στη Σετζάγια και το ανατίναξαν όταν εισήλθε μια ισραηλινή δύναμη.

Χιλιάδες διαδήλωσαν στο Μαρόκο, την Υεμένη σε πορείες αλληλεγγύης για τη Γάζα

Στο μεταξύ χιλιάδες άνθρωποι στο Μαρόκο και την Υεμένη βγήκαν στους δρόμους την Παρασκευή σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τη Γάζα, απαιτώντας στήριξη στους Παλαιστίνιους και ζητώντας βοήθεια για τον κατεστραμμένο από τον πόλεμο θύλακα.
Στο Μαρόκο, οι διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις, όπως η Φεζ, η Μεκνές, η Ταγγέρη, η Κενίτρα, το Αγκαντίρ, η Μπέρκα νε, η Ουτζντά και η Τζεράντα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης