Τελευταία Νέα
Διεθνή

James Rickards (πρώην CIA): Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν να αποσύρουν μέσα αναγνώρισης και επιτήρησης από την Ουκρανία … η αρχή του τέλους

James Rickards (πρώην CIA): Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν να αποσύρουν μέσα αναγνώρισης και επιτήρησης από την Ουκρανία … η αρχή του τέλους
"Τώρα που ο Biden τελείωσε, είναι πιθανό η σύγκρουση στην Ουκρανία να έχει σχεδόν τελειώσει",  σύμφωνα με τον Rickards
Μετά τις προειδοποιήσεις των Ρώσων και την αδύναμη απόδοση του Biden κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Trump, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να λάβουν μέτρα που θα οδηγήσουν στον τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος της CIA James Rickards.
«Τώρα που ο Biden τελείωσε, είναι πιθανό η σύγκρουση στην Ουκρανία να έχει σχεδόν τελειώσει.
Υπάρχουν ήδη σοβαρές ενδείξεις ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αποσύρουν τα μέσα αναγνώρισης και επιτήρησης από τη ζώνη σύγκρουσης όπως επανδρωμένα αεροπλάνα και drones.
Αυτή είναι η αρχή του τέλους», υποστηρίζει ο Rickards.
Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σημείωσε την αυξημένη συχνότητα από αμερικανικά επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.
Το ρωσικό στρατιωτικό τμήμα είπε ότι σκοπός αυτών των πτήσεων είναι η αναγνώριση και ο προσδιορισμός στόχων των όπλων υψηλής ακρίβειας που παρέχονται στην Ουκρανία από τη Δύση για πλήγματα σε ρωσικούς στόχους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης