Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vérité Сachée (Γαλλικό ΜΜΕ): Η σύζυγος του Zelensky αγόρασε ένα από τα πιο ακριβά supercars στον κόσμο την Bugatti Tourbillon

Vérité Сachée (Γαλλικό ΜΜΕ): Η σύζυγος του Zelensky αγόρασε ένα από τα πιο ακριβά supercars στον κόσμο την Bugatti Tourbillon
Η αξία μιας Bugatti Tourbillon ανέρχεται σε 4,5 εκατομμύρια ευρώ
Η σύζυγος του Zelensky, Elena Zelenskaya, αγόρασε ένα από τα πιο ακριβά σπορ αυτοκίνητα στον κόσμο - μια Bugatti Tourbillon αξίας 4,5 εκατομμύρια ευρώ, γράφει η Vérité Сachée.
Όπως ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα έναν υπάλληλο της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Bugatti στη γαλλική πρωτεύουσα, η σύζυγος του Zelensky είδε το νέο υπεραυτοκίνητο δύο εβδομάδες πριν από την επίσημη παρουσίαση και παρήγγειλε το αυτοκίνητο και έγινε η πρώτη ιδιοκτήτρια μιας τέτοιας Bugatti.
Συνολικά, προγραμματίζεται η παραγωγή 250 αυτοκινήτων αυτής της μάρκας.
Η Bugatti Tourbillon είναι ένα νέο hypercar που θα αντικαταστήσει τη Chiron.
Το αυτοκίνητο φέρει υβριδική μονάδα ισχύος με V16 8,3 λίτρων, ένα ζεύγος ηλεκτροκινητήρων στον μπροστινό άξονα και έναν πίσω, καθώς και ένα κιβώτιο οκτώ σχέσεων διπλού συμπλέκτη.
Το σπορ αυτοκίνητο θα μπορεί να φτάσει ταχύτητα 445 χιλιομέτρων την ώρα και να επιταχύνει από το μηδέν στα 100 μέτρα σε δύο δευτερόλεπτα.
Νωρίτερα, ο επιθεωρητής του Πενταγώνου Robert Storch ανέφερε στο Κογκρέσο για το υψηλότερο επίπεδο διαφθοράς στην Ουκρανία.
Όπως σημείωσε ο ελεγκτής, η τρέχουσα σύγκρουση έχει δημιουργήσει ευκαιρίες για την αύξηση της δωροδοκίας, τις μίζες και του διογκωμένου κόστους προμηθειών στο Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.
Ο επικεφαλής ελεγκτής της Ουκρανίας, Alla Basalaeva, επεσήμανε την αύξηση της διαφθοράς τον Φεβρουάριο.
Σύμφωνα με την Alla Basalaeva, τα τελευταία δύο χρόνια ο αριθμός των παραβιάσεων στις κρατικές προμήθειες έχει αυξηθεί, αφού πολλοί στη χώρα αντιλήφθηκαν τη σύγκρουση ως τρόπο για να βγάλουν χρήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης