Διεθνή

«Ουδέν σχόλιον» από τη Ρωσία για το ειρηνευτικό σχέδιο Trump - «Δεν έχουμε δει την πρόταση»

«Ουδέν σχόλιον» από τη Ρωσία για το ειρηνευτικό σχέδιο Trump - «Δεν έχουμε δει την πρόταση»
"Χωρίς να γνωρίζουμε την ουσία περί τίνος πρόκειται, δεν μπορούμε να το σχολιάσουμε", σημείωσε ο Peskov
Η Ρωσία δεν μπορεί να σχολιάσει την ιδέα του Donald Trump για τον τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία, καθώς δεν έχει δει καμία πρόταση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Dmitry Peskov.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και εκ νέου υποψήφιος, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι αν κερδίσει τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, θα έχει διευθετήσει τον πόλεμο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο του 2025.
"Αυτή δεν είναι η πρώτη δήλωση του Trump για το θέμα αυτό και έχει κάνει δηλώσεις προς αυτή την κατεύθυνση και στο παρελθόν", δήλωσε ο Peskov, σύμφωνα με το Sky News.
"Χωρίς να γνωρίζουμε την ουσία περί τίνος πρόκειται, δεν μπορούμε να το σχολιάσουμε", σημείωσε.

Trump: Με εμένα πρόεδρο, ο Putin δεν θα είχε εισβάλλει στην Ουκρανία

Κατά τη διάρκεια του debate της περασμένης εβδομάδας με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden, ο Trump υποστήριξε ότι αν κέρδιζε τις επερχόμενες εκλογές θα είχε διευθετήσει τον πόλεμο πριν αναλάβει το αξίωμά του.
"Όσον αφορά τη Ρωσία και την Ουκρανία, αν είχαμε έναν πραγματικό πρόεδρο, έναν πρόεδρο... που να τον σέβεται ο Putin.. δεν θα είχε εισβάλει ποτέ στην Ουκρανία", υποστήριξε ο Trump.
Ο Biden απάντησε: "Εμπρός, αφήστε τον Putin να μπει και να ελέγξει την Ουκρανία και μετά να προχωρήσει στην Πολωνία και σε άλλα μέρη.
Δείτε τι θα συμβεί τότε.
Δεν έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάει".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης