Τελευταία Νέα
Διεθνή

Houthis: Το νέο μας drone Yafa τρομάζει τους Ισραηλινούς – Με εκρηκτική κεφαλή, μεγάλη εμβέλεια, αποφεύγει την αεράμυνα και σκορπά θάνατο

Houthis: Το νέο μας drone Yafa τρομάζει τους Ισραηλινούς – Με εκρηκτική κεφαλή, μεγάλη εμβέλεια, αποφεύγει την αεράμυνα και σκορπά θάνατο

Οι δυνάμεις της Υεμένης αποκαλύπτουν το drone «Yafa»

Σχετικά Άρθρα
Τα Στρατιωτικά Μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης διένειμαν, την Τρίτη (23/7/2024), σκηνές από την εκτόξευση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους «Yafa», που στόχευσε σημαντικό στόχο του ισραηλινού εχθρού στην κατεχόμενη πόλη Yafa, μαζί με σκηνές από τα εγκαίνια ειδικής έκθεσης για το drone και κάποιες προδιαγραφές του.
Οι σκηνές έδειχναν τη στιγμή της εκτόξευσης του drone «Yafa» από το έδαφος της Υεμένης, με τη σημαία της Υεμένης και της Παλαιστίνης δίπλα.
Οι σκηνές περιελάμβαναν πλάνα από το drone «Yafa» σε ειδική έκθεση που πραγματοποιήθηκε για το αεροσκάφος, στην πρόσοψη του οποίου ήταν ζωγραφισμένος ο χάρτης της Παλαιστίνης και η παλαιστινιακή σημαία.
Η Πολεμική Αεροπορία εξήγησε ότι το αεροσκάφος «Yafa» είναι ένα αεροσκάφος stealth ικανό να αποφύγει τα ραντάρ και την αεράμυνα, μεγάλης εμβέλειας και πολλαπλών χρήσεων, και φέρει μια εξαιρετικά εκρηκτική κεφαλή.
Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, η Πολεμική Αεροπορία των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης πραγματοποίησε μια ποιοτική στρατιωτική επιχείρηση που βομβάρδισε σημαντικό στόχο στην κατεχόμενη πόλη Yafa, ως απάντηση στις σφαγές της ισραηλινής επίθεσης εναντίον των αμάχων στη Γάζα.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις ανέφεραν στην τηλεοπτική ανακοίνωσή τους ότι η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με νέο drone που ονομάζεται «Yafa» ικανό να ξεπεράσει τα συστήματα αναχαίτισης του εχθρού και μη ανιχνεύσιμο από τα ραντάρ και η επιχείρηση πέτυχε τους στόχους της.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης κήρυξαν την κατεχόμενη πόλη Yafa ως ανασφαλή περιοχή και πρωταρχικό στόχο για τις επιθέσεις τους και δήλωσαν ότι έχουν μια πλειάδα στόχων στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων στρατιωτικών στόχων και στόχων ασφαλείας, και θα συνεχίσουν να χτυπούν αυτούς ανελέητα τις δυνάμεις κατοχής.
Επανέλαβαν ότι οι επιχειρήσεις τους θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τους ηρωικούς Παλαιστίνιους στη Γάζα, οι οποίοι υπερασπίζονται το αραβικό και ισλαμικό έθνος με όλους τους λαούς και τις χώρες του, και ότι οι επιχειρήσεις τους δεν θα σταματήσουν μέχρι να σταματήσει η επίθεση και η πολιορκία του παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης