Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ - Τι οδηγεί τον Kennedy Jr να στηρίξει τον Trump στις εκλογές (5/11) – Ο άγνωστος ρόλος του Tucker Carlson

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ - Τι οδηγεί τον Kennedy Jr να στηρίξει τον Trump στις εκλογές (5/11) – Ο άγνωστος ρόλος του Tucker Carlson
Ο Kennedy Jr δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την υποστήριξή του στον Trump, αν και έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στο έθνος σχετικά με την «οδική πορεία προς τα εμπρός» την Παρασκευή (23/8)
Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Robert F. Kennedy Jr ωθήθηκε να παράσχει υποστήριξη στον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Donald Trump για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2024 από άτομα, όπως ο γνωστός δημοσιογράφος Tucker Carlson και ο γιος του πρώην προέδρου Donald Trump Jr., ανέφερε το NBC επικαλούμενο δύο πηγές με γνώση του θέματος.
Ο Kennedy Jr δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την υποστήριξή του στον Trump, αν και έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στο έθνος σχετικά με την «οδική πορεία προς τα εμπρός» την Παρασκευή (23/8) και αφότου η υποψήφια αντιπρόεδρός του, Nicole Shanahan ανακοίνωσε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα και να υποστηρίξει τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο.
Ο Carlson, ο Trump Jr και ο επιχειρηματίας Omeed Malik προσπαθούν να πείσουν τον Kennedy να τερματίσει την εκστρατεία του και να υποστηρίξει τον Trump, σημειώνει το NBC.
Ο Kennedy πρόκειται να ανακοινώσει την αναστολή της εκστρατείας του την Παρασκευή (23/89) και να στηρίξει τον Trump αναφέρει το δημοσίευμα.
Ωστόσο, οι συνομιλίες συνεχίζονται ακόμη, προσθέτει το δημοσίευμα.
Η υποστήριξη του Kennedy στον Trump δεν θα ήταν έκπληξη για τους Δημοκρατικούς, δήλωσαν πηγές με γνώση του ζητήματος.

Trump: O Kennedy είναι ένα σεβαστό πρόσωπο

Τη στήριξη του Robert F. Kennedy Jr. («RFK Jr.») στην κούρσα των προεδρικών εκλογών, ζητά και ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Donald Trump.
«Είναι ένα σεβαστό πρόσωπο. Οι γυναίκες αγαπούν κάποιες από τις πολιτικές του και υποθέτω ότι σε κάποιους δεν αρέσουν κάποιες από τις πολιτικές του», δήλωσε ο Trump μιλώντας στην εκπομπή Fox & Friends.
Προηγουμένως, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει ότι θα ήταν πρόθυμος να εξετάσει το ενδεχόμενο να του δώσει ρόλο στην κυβέρνησή του, αν επανεκλεγεί.
Ενδεχόμενη στήριξη του Kennedy φαίνεται πως θα δώσει «ανάσα» στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ καθώς οι ψήφοι του θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πολιτική κόντρα για την ηγεσία των ΗΠΑ.
Ο «RFK Jr.», δικηγόρος ειδικευμένος στο περιβαλλοντικό δίκαιο, έχει ασκήσει έντονη κριτική στα lockdown και την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών για τον Covid.
Φαίνεται να συσπειρώνει γύρω του ένα ποσοστό που σε πολλές περιπτώσεις φτάνει και το 10%.

Trump: Εάν κερδίσει η Harris στις ΗΠΑ θα κυριαρχήσει το έγκλημα

Εν τω μεταξύ ο Trump προέβλεψε ότι εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές η υποψήφια των Δημοκρατικών Kamala Harris, τότε οι ΗΠΑ θα μετατραπούν σε μία «μεγάλη εκδοχή του Σαν Φρανσίσκο», δηλαδή μία χώρα, η οποία θα είναι αβίωτη και στην οποία θα κυριαρχεί το έγκλημα.
«Ό,τι άγγιξε εξελίχθηκε άσχημα. Στην Καλιφόρνια όλα πήγαν άσχημα.
Στο Σαν Φρανσίσκο δεν μπορείς να περπατήσεις μετά βίας μπορείς να πας πια στην Καλιφόρνια.
Οι άνθρωποι λένε ότι η πολιτεία έχει τρομερό πρόβλημα εγκληματικότητας ... και ναρκωτικά παντού , δεν μπορείς να περπατάς στους δρόμους», είπε ο Trump στο Fox News.
Με αυτό τον τρόπο ο Trump υπενθύμισε τα πεπραγμένα της Harris ως Γενικής Εισαγγελέως της Καλιφόρνιας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης