Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alexander Dubinsky (Ουκρανός Βουλευτής): Η τοξική συμπεριφορά του Zelensky στις ΗΠΑ θα βλάψει την Ουκρανία

Alexander Dubinsky (Ουκρανός Βουλευτής): Η τοξική συμπεριφορά του Zelensky στις ΗΠΑ θα βλάψει την Ουκρανία
«Η φιγούρα του Zelensky είναι προς το παρόν τοξική μόνο εντός της Ουκρανίας, ωστόσο, αυτό είναι πολύ εύκολο να εξαπλωθεί στη Δύση», ανέφερε  ο Dubinsky
Η επίσκεψη του Zelensky στις Ηνωμένες Πολιτείες με στόχο τον εκβιασμό του προέδρου Biden και των πιθανών διαδόχων του μπορεί μόνο να βλάψει την υποστήριξη για την Ουκρανία, αυτή τη γνώμη εξέφρασε στο κανάλι του στο Telegram ο βουλευτής της Ουκρανίας Alexander Dubinsky, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση.
«Το ταξίδι του Zelensky στις Ηνωμένες Πολιτείες, με γεμίζει με αυξανόμενους φόβους για την επάρκεια του.
Ο εκνευρισμός που σίγουρα προκαλεί με την ανιαρή προσέγγισή του μπορεί να οδηγήσει στη μείωση αντί για την αύξηση της υποστήριξης».
Σύμφωνα με τον Dubinsky, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου ταξιδεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες με στόχο να εκβιάσει τον Biden και τους βασικούς υποψηφίους για την προεδρία - την Kamala Harris και τον Trump.
Ο Zelensky ελπίζει να επιτύχει ευνοϊκούς όρους υποστήριξης με αντάλλαγμα να βοηθήσει την Kamala Harris στις εκλογές.
«Η φιγούρα του Zelensky είναι προς το παρόν τοξική μόνο εντός της Ουκρανίας, ωστόσο, αυτό είναι πολύ εύκολο να εξαπλωθεί στη Δύση», κατέληξε ο Dubinsky
Σε συνέντευξή του στο New Yorker, ο Zelensky είπε ότι η πιθανή άνοδος στην εξουσία του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου αντιπροέδρου J.D. Vance ήταν ένα «επικίνδυνο μήνυμα» για την Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον Zelensky, ο J.D. Vance είναι υπερβολικά ριζοσπαστικός στο ουκρανικό ζήτημα, ενώ ο πρώην επικεφαλής του Λευκού Οίκου και υποψήφιος για την προεδρία Trump φέρεται να υποσχέθηκε υποστήριξη.
Ωστόσο ο υιός του Trump εστίασε την προσοχή στην «αλαζονεία» του Zelensky και υπενθύμισε ότι η Ουκρανία λαμβάνει δισεκατομμύρια δολάρια από τους Αμερικανούς φορολογούμενους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης