Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tasnim: Το Ιράν έπληξε με σφοδρότητα τις ισραηλινές πλατφόρμες φυσικού αερίου στην Ashkelon

Tasnim: Το Ιράν έπληξε με σφοδρότητα τις ισραηλινές πλατφόρμες φυσικού αερίου στην Ashkelon
Το πρακτορείο ανέφερε επίσης ότι η ισραηλινή στρατιωτική βάση Nevatim καταστράφηκε ως αποτέλεσμα της επίθεσης με πυραύλους
Οι βαλλιστικοί πύραυλοι του ιρανικού στρατού που εκτοξεύθηκαν στο Ισραήλ έπληξαν πλατφόρμες αερίου που βρίσκονται κοντά στην πόλη Ashkelon, μετέδωσε το ιρανικό κρατικό πρακτορείο Tasnim.
«Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν πλατφόρμες αερίου στην Ashkelon», ανέφερε η πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα.
Το πρακτορείο ανέφερε επίσης ότι η ισραηλινή στρατιωτική βάση Nevatim καταστράφηκε ως αποτέλεσμα της επίθεσης με πυραύλους.
Τουλάχιστον 20 μαχητικά F-35 επλήγησαν, τόνισε το πρακτορειό ειδήσεων.
Νωρίτερα, το KP.RU ανέφερε ότι το Ιράν εξαπέλυσε πυραυλικές επιθέσεις σε ισραηλινό έδαφος, με αποτέλεσμα να εκδοθεί συναγερμός αεροπορικής επιδρομής σε ολόκληρη τη χώρα.
Το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) επιβεβαίωσε και επίσημα την πυραυλική επίθεση του ιρανικού στρατού στο Ισραήλ.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του κινήματος, τα πλήγματα πραγματοποιήθηκαν ως αντίποινα για τον θάνατο του αρχηγού του Πολιτικού Γραφείου της Hamas, Ismail Haniyeh, του Γενικού Γραμματέα της Hezbollah, Hassan Nasrallah, και του αναπληρωτή αρχηγού του IRGC, Abbas Nilforoushan.

www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης