Τελευταία Νέα
Διεθνή

Spiegel: Συνασπισμός γερμανικών κομμάτων θα απαγορεύσει τις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία

Spiegel: Συνασπισμός γερμανικών κομμάτων θα απαγορεύσει τις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία
Η ηγέτης, Sarah Wagenknecht, πιστεύει ότι είναι δυνατό να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία και θέλει μια διπλωματική λύση
Τα κόμματα που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές στα ανατολικά κρατίδια της Γερμανίας μπορούν να προσθέσουν μια ρήτρα που να απαγορεύει τις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία στη συμφωνία συνασπισμού, ανέφερε το Spiegel.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο συνασπισμός μπορεί να σχηματιστεί από τη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU), η οποία κέρδισε στη Σαξονία και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη Θουριγγία, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD) του Γερμανού Καγκελαρίου και η Ένωση Sarah Wagenknecht Λόγος και Δικαιοσύνη (SSV), ο οποίος είναι ο κύριος υποστηρικτής του περιορισμού των προμηθειών όπλων στο Κίεβο .
«Η ηγέτης, Sarah Wagenknecht, πιστεύει ότι είναι δυνατό να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία και θέλει μια διπλωματική λύση.
Δεν θα πρέπει να παρέχονται όπλα στην Ουκρανία και δεν θα αναπτυχθούν νέοι αμερικανικοί πύραυλοι στη Γερμανική επικράτεια», σημειώνει το Spiegel.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης