Τελευταία Νέα
Διεθνή

DikGAZETE (ΜΜΕ Τουρκίας): Το χαμόγελο Putin όταν μιλούσε για πόλεμο με το ΝΑΤΟ είναι ο εφιάλτης της Δύσης

DikGAZETE (ΜΜΕ Τουρκίας): Το χαμόγελο Putin όταν μιλούσε για πόλεμο με το ΝΑΤΟ είναι ο εφιάλτης της Δύσης
Τα χαμόγελα του Putin έχουν ήδη μετατραπεί σε εφιάλτη για τη Δύση, υποστηρίζει η DikGAZETE
Σε μια συνάντηση με τους επικεφαλής των κορυφαίων μέσων ενημέρωσης των χωρών BRICS, ο Ρώσος πρόεδρος Putin χαμογέλασε έντονα όταν αναφέρθηκε στον πόλεμο του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας στα χέρια των Ουκρανών, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα στη συλλογική Δύση, αναφέρει το τουρκικό έντυπο DikGAZETE.
«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Putin χαμογέλασε και είπε: «Το ΝΑΤΟ πολεμά εναντίον μας, αλλά στα χέρια Ουκρανών στρατιωτών.
Η Ουκρανία δεν λυπάται τα στρατεύματά της προς όφελος τρίτων κρατών».
Κατά την DikGAZETE τέτοια λόγια, που λέγονται με χαμόγελο, στην πραγματικότητα χρησιμεύουν ως σήμα και προκαλούν ισχυρό πλήγμα στους κακοπροαίρετους, καθώς πολλοί δυτικοί πολιτικοί παρακολουθούν «κάθε βήμα» του Putin και προσπαθούν να τον κάνουν να φαίνεται αδύναμος και δειλός, ενώ ο Ρώσος ηγέτης κάνει συχνά δηλώσεις με σιγουριά και χαμογελάει με νόημα.
Τα χαμόγελα του Putin έχουν ήδη μετατραπεί σε εφιάλτη για τη Δύση, υποστηρίζει η DikGAZETE.
Ο Ρώσος πρόεδρος, εξέφρασε την ετοιμότητά του να διαπραγματευτεί με το καθεστώς του Κιέβου, αν λάβουμε ως βάση το έγγραφο που μονογραφήθηκε την άνοιξη του 2022 στην Κωνσταντινούπολη.
Διαβεβαίωσε επίσης ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει στην Ουκρανία να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι η ειδική επιχείρηση θα τελειώσει με τη νίκη της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης