Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφοδρές οι μάχες στη Jabalia – 1 διοικητής Ταξιαρχίας του Ισραηλινού στρατού νεκρός και άλλοι δύο τραυματίες από την αντίσταση των Παλαιστινίων

Σφοδρές οι μάχες στη Jabalia – 1 διοικητής Ταξιαρχίας του Ισραηλινού στρατού νεκρός και άλλοι δύο τραυματίες από την αντίσταση των Παλαιστινίων

Η παλαιστινιακή αντίσταση αντιμετώπισε τις εχθρικές δυνάμεις που διείσδυσαν στη Jabalia

Σχετικά Άρθρα
Μαίνονται οι σφοδρές συγκρούσεις στη Jabalia, με τον Ισραηλινό στρατό να προβαίνει σερ μαζικές εκκαθαρίσεις αμάχων, αλλά και την Παλαιστινιακή αντίσταση να μην το βάζει κάτω.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ο διοικητής της 401ης Ταξιαρχίας σκοτώθηκε, άλλοι δύο διοικητές Ταγμάτων και άλλοι δύο αξιωματικοί τραυματίστηκαν σοβαρά σε συγκρούσεις με την Παλαιστινιακή αντίσταση στη Jabalia, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.
Με τη σειρά της, η παλαιστινιακή αντίσταση αντιμετώπισε τις εχθρικές δυνάμεις που διείσδυσαν στη Jabalia, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, και στόχευσαν ένα άρμα Merkava κοντά στην Πολιτική Άμυνα με ένα βλήμα «Yassin 105», ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού «Nimr» (APC).
Οι μαχητές της αντίστασης μπόρεσαν επίσης να διεισδύσουν πίσω από τις εχθρικές δυνάμεις που συγκεντρώνονταν ανατολικά της Jabalia και στόχευσαν δύο στρατεύματα με έναν εκρηκτικό μηχανισμό «Shawaz» και ένα βλήμα «Yassin 105», σκοτώνοντας και τραυματίζοντας, άγνωστο μέχρι στιγμής πόσους.
Τέλος, η αντίσταση ανατίναξε ένα εχθρικό στρατιωτικό όχημα «Nimr» με εκρηκτικό μηχανισμό «Shawaz» κοντά στο σταθμό al-Khazindar, βορειοδυτικά της πόλης της Γάζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης