Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν εμπιστεύονται πια – Καμία στήριξη στον Zelensky μετά την αποκάλυψη του σχεδίου νίκης

Δεν εμπιστεύονται πια – Καμία στήριξη στον Zelensky μετά την αποκάλυψη του σχεδίου νίκης
Παντού στη Δύση υπάρχει μια γενική απώλεια εμπιστοσύνης στον ίδιο τον Zelensky, η οποία είναι συγκρίσιμη με την απώλεια εμπιστοσύνης στο Κίεβο τονίζει ο Αλέξανδρος Μερκούρης
Τα κράτη της Δύσης έπαψαν να εμπιστεύονται τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky μετά την αποκάλυψη του σχεδίου του υποστηρίζει ο Βρετανός ειδικός αναλυτής, Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Μετά την τρομερή αποκάλυψη του σχεδίου νίκης του, παντού στη Δύση υπάρχει μια γενική απώλεια εμπιστοσύνης στον ίδιο τον Zelensky, η οποία είναι συγκρίσιμη με την απώλεια εμπιστοσύνης στο Κίεβο» υποστηρίζει ο Μερκούρης.
Υπενθυμίζεται πως το σχέδιο νίκης του Zelensky περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την άμεση πρόσκληση της Ουκρανίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ, την άρση των περιορισμών για επιθέσεις με δυτικά όπλα στο έδαφος της Ρωσίας καθώς και την ανάπτυξη στην Ουκρανία ενός «συνολικού πακέτου μη πυρηνικού για τον περιορισμό της Ρωσίας.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova, σχολιάζοντας το «σχέδιο νίκης» του Zelensky, είπε ότι αυτό δεν είναι σχέδιο, αλλά ένα σύνολο ασυνάρτητων συνθημάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης