Διεθνή

Harris σε Trump: Σε προσκαλώ να αναμετρηθούμε σε ... test IQ

Harris σε Trump: Σε προσκαλώ να αναμετρηθούμε σε ... test IQ
Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ισχυρίστηκε ότι ο Trump γίνεται όλο και πιο ασταθής και ανισόρροπος
Η υποψήφια πρόεδρος Δημοκρατικών και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Kamala Harris, ξεκαθάρισε, με συνέντευξή της στο CBS, ότι είναι πρόθυμη να υποβληθεί σε τεστ νοημοσύνης, καλώντας παράλληλα τον Ρεπουμπλικανό πολιτικό αντίπαλό της, Donald Trump, να κάνει το ίδιο.
«Φυσικά. Και θα τον προκαλούσα να κάνει το ίδιο,» απάντησε η αντιπρόεδρος όταν ρωτήθηκε αν θα περνούσε τη δοκιμασία ενός ... τεστ IQ.
Η Harris σχολίασε επίσης τις δηλώσεις του Trump για το πρόσωπό της, τονίζοντας ότι ο Trump γίνεται όλο και πιο ασταθής και ανισόρροπος, καταφεύγοντας σε προσωπικές επιθέσεις επειδή δεν έχει πραγματικό σχέδιο για τον αμερικανικό λαό.
Επισημαίνεται ότι στις αρχές Αυγούστου, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, είχε δηλώσει ότι οι ΗΠΑ δεν θα μπορέσουν να ανταγωνιστούν άλλες χώρες εάν η Kamala Harris, υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος, γίνει πρόεδρος.
Κατά τη γνώμη του, διαθέτει πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.
Τόνισε ότι «η Αμερική δεν έχει καμία πιθανότητα να ξαναγίνει σπουδαία με τέτοιους ανθρώπους στην εξουσία».
Η Harris, όπως πρόσθεσε, δεν μπορεί να συντάξει ούτε δύο προτάσεις, όπως άλλωστε και ο νυν πρόεδρος Joe Biden.
Τον Σεπτέμβριο, στο περιθώριο του Ανατολικού Οικονομικού Φόρουμ, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin υποστήριξε ότι μετά την αποχώρηση του Biden από την κούρσα, η Ρωσία θα ... στηρίξει τη Harris για επόμενη πρόεδρο των ΗΠΑ.
Η Harris «γελά τόσο εκφραστικά και μεταδοτικά, κάτι που δείχνει ότι είναι μια χαρά», σημείωσε σκωπτικά ο Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης