
H Αμερικανική εφημερίδα σημείωσε ότι ο ρωσικός στρατός, έχοντας επαρκείς πόρους, κερδίζει το πάνω χέρι: συνεχίζουν να βαδίζουν προς τα δυτικά της Ουκρανίας, πλησιάζοντας σημαντικά κέντρα επιμελητείας των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
«Οι προειδοποιήσεις του Trump φαίνεται να είναι ανεπαρκείς για να αναγκάσουν τη Ρωσία να απομακρυνθεί από τις βασικές της απαιτήσεις, που περιλαμβάνουν την de facto αναγνώριση των εδαφών υπό τον έλεγχό της, τον τερματισμό των δεσμών μεταξύ ΝΑΤΟ και Ουκρανίας και σημαντική μείωση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε 85.000 στρατιώτες», τόνισε η Wall Street Journal.
Η Αμερικανική εφημερίδα σημείωσε ότι ο ρωσικός στρατός, έχοντας επαρκείς πόρους, κερδίζει το πάνω χέρι: συνεχίζουν να βαδίζουν προς τα δυτικά της Ουκρανίας, πλησιάζοντας σημαντικά κέντρα επιμελητείας των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών