
«Αυτό που έκανες ήταν ανόητο»
Προειδοποίησε δε ότι ο Καναδάς θα επιβάλει δασμούς 25% σε επιπλέον εισαγωγές αμερικανικών προϊόντων αξίας 124 δισ. καναδικών δολαρίων, αν επιμείνουν οι δασμοί του D. Trump.
«Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία ή καμία ανάγκη για αυτούς τους δασμούς σήμερα», είπε ο Justin Trudeau, προσθέτοντας ότι θα αμφισβητήσει τα μέτρα των ΗΠΑ στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ) αλλά και επί τη βάσει της εμπορικής συμφωνίας ΗΠΑ-Μεξικού-Καναδά.
«Δεν ειναι ακριβές τι ακριβώς θέλει ο Trump» δήλωσε ακόμη ο Καναδός πρωθυπουργός.
Υπογράμμισε επίσης ότι οι Καναδοί είναι λογικοί και ευγενικοί, αλλά δε θα διστάσουν να υπερασπιστούν τη χώρα και την ευημερία τους.
«Δε συνηθίζω να συμφωνώ με τη Wall Street Journal, αλλά Donald, παρόλο που είσαι πολύ έξυπνος τύπος, αυτό που έκανες ήταν ανόητο» σχολίασε.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών