Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev (Ρωσία): Η ηγεσία της Ουκρανίας εάν δεν προλάβει να δραπετεύσει θα απαγχονιστεί από τους Ουκρανούς

Medvedev (Ρωσία): Η ηγεσία της Ουκρανίας εάν δεν προλάβει να δραπετεύσει θα απαγχονιστεί από τους Ουκρανούς
Στο τέλος των στρατιωτικών επιχειρήσεων, αυτοί οι ηγέτες της Ουκρανίας, εάν δεν καταφέρουν να δραπετεύσουν, θα μπορούσαν να απαγχονιστούν από τον ίδιο τους τον λαό, σύμφωνα με τον Medvedev
Για ορισμένους Ουκρανούς ηγέτες, η συνέχιση των στρατιωτικών επιχειρήσεων είναι συνέχεια της ίδιας τους της ζωής.
Όταν τελειώσουν οι μάχες, θα μπορούσαν να απαγχονιστούν από τον ίδιο τους τον λαό, σύμφωνα με τον Dmitry Medvedev, Αναπληρωτή Πρόεδρο του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.
«Για ορισμένους από τους ηγέτες αυτού του κράτους, ανεξάρτητα από το πώς τους αποκαλούμε ή ποια επίθετα τους αποδίδουμε, καταλαβαίνουμε ότι η συνεχιζόμενη στρατιωτική δράση είναι, ειλικρινά, μια συνέχεια της ίδιας τους της ζωής», δήλωσε ο Dmitry Medvedev κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε μία από τις μονάδες μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
Σημείωσε ότι στο τέλος των στρατιωτικών επιχειρήσεων, αυτοί οι ηγέτες, εάν δεν καταφέρουν να δραπετεύσουν, θα μπορούσαν να απαγχονιστούν από τον ίδιο τους τον λαό.
«Αν οι μάχες τελειώσουν, στην καλύτερη περίπτωση, θα μπορέσετε να διαφύγετε σε μία από τις γειτονικές χώρες — την Πολωνία , τη Βρετανία ή κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα που θα σας προσφέρει άσυλο.
Αλλά στη χειρότερη, ναι, οι δικοί σας άνθρωποι θα σας κρεμάσουν κάπου στην πλατεία Μαϊντάν», πρόσθεσε ο Dmitry Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης