Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρίγη στο Κίεβο με παρέμβαση Putin: «Στην Ουκρανία δίνουμε μία δίκαιη μάχη για το μέλλον των παιδιών»

Ρίγη στο Κίεβο με παρέμβαση Putin: «Στην Ουκρανία δίνουμε μία δίκαιη μάχη για το μέλλον των παιδιών»
«Πρόκειται για έναν δίκαιο αγώνα για μια ειρηνική, ελεύθερη και ασφαλή ζωή για τα παιδιά και τα εγγόνια μας στη γη μας»
Ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin χαρακτήρισε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία ως έναν δίκαιο αγώνα για την ειρηνική και ασφαλή ζωή των μελλοντικών γενεών, μεταδίδει το RIA Novosti.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εορταστική εκδήλωση για τη 10η επέτειο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατευμάτων της Εθνοφρουράς της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Rosgvardia) στο Κρεμλίνο, ο Vladimir Putin υπογράμμισε ότι οι στρατιώτες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων μάχονται για τη χώρα τους και εκτελούν με αυτοπεποίθηση το δύσκολο πολεμικό έργο.
«Πρόκειται για έναν δίκαιο αγώνα για μια ειρηνική, ελεύθερη και ασφαλή ζωή για τα παιδιά και τα εγγόνια μας στη γη μας, για το ιερό ιστορικό δικαίωμα του λαού μας να μιλά τη μητρική του γλώσσα, να τιμά τους προγόνους του —αληθινούς ήρωες— και να διατηρεί τις παρακαταθήκες και την πίστη των πατέρων, των παππούδων και των προπαππούδων τους», δήλωσε ο πρόεδρος.
Στις 26 Μαρτίου, στο συνέδριο της Ρωσικής Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών, ο Vladimir Putin ευχαρίστησε την επιχειρηματική κοινότητα για την υποστήριξή της προς τους συμμετέχοντες στην ειδική σρατιωική επιχείρηση.
Νωρίτερα, ο Vladimir Putin επαίνεσε το πρόγραμμα της Περιφέρειεας του Leningrad για την αποκατάσταση των συμμετεχόντων στα μέτωπα της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης