Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σενάριο Αρμαγεδδώνα: «Εκατοντάδες Tomahawk έτοιμοι να χτυπήσουν το Ιράν...»

Σενάριο Αρμαγεδδώνα: «Εκατοντάδες Tomahawk έτοιμοι να χτυπήσουν το Ιράν...»
«Ήδη από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, περισσότερα από 20 πολεμικά πλοία και δύο ή τρία υποβρύχια θα μπορούσαν να εμφανιστούν στα ανοικτά των ακτών του Ιράν, με μια συνδυασμένη ομοβροντία ικανή να εκτοξεύσει εκατοντάδες πυραύλους cruise Tomahawk», αναφέρει η Izvestia
Οι ΗΠΑ ενδέχεται να ετοιμάζονται να εξαπολύσουν επίθεση στο Ιράν, η οποία θα μπορούσε να είναι επαρκής για να καταστείλει την ιρανική αεράμυνα σε μεγάλη κλίμακα και να καταστρέψει πολυάριθμους επίγειους στόχους, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εφημερίδας Izvestia.
«Ήδη από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, περισσότερα από 20 πολεμικά πλοία και δύο ή τρία υποβρύχια θα μπορούσαν να εμφανιστούν στα ανοικτά των ακτών του Ιράν, με μια συνδυασμένη ομοβροντία ικανή να εκτοξεύσει εκατοντάδες πυραύλους cruise Tomahawk», αναφέρει το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με τον στρατιωτικό εμπειρογνώμονα Ντμίτρι Κόρνεφ, η προσωρινή ανάπαυλα στη σύγκρουση μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης χρησιμοποιείται από την αμερικανική πλευρά όχι απλώς για την εναλλαγή των δυνάμεών της, αλλά για τη συγκρότηση μιας ισχυρής δύναμης κρούσης.
Η εφημερίδα σημειώνει ότι το δυναμικό κρούσης των Tomahawk που αναπτύσσουν οι ΗΠΑ είναι υπερβολικό τόσο για την καταστολή της αεράμυνας του Ιράν όσο και για την καταστροφή επίγειων στόχων εντός της χώρας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης