Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπάρχουν 2.500 άμαχοι στην Kostyantynivka και οι Ρώσοι προχωρούν με προσοχή

Υπάρχουν 2.500 άμαχοι στην Kostyantynivka και οι Ρώσοι προχωρούν με προσοχή
Οι ρωσικές δυνάμεις προσπαθούν να διεισδύσουν στην Kostyantynivka προσπαθώντας επίμονα να προωθήσουν τις ουκρανικές δυνάμεις προς τα βόρεια και να επιτεθούν σε ουκρανικές θέσεις ώστε να συνεχίσουν προς Druzhkivka και Kramatorsk.
Η ουκρανική αντίσταση συνεχίζει να καθυστερεί τις ρωσικές προσπάθειες κατάληψης της Kostyantynivka.
Ουκρανός στρατιωτικός παρατηρητής δήλωσε στις 15 Απριλίου ότι η ρωσική στρατιωτική διοίκηση πιθανότατα πιέζει τις ρωσικές δυνάμεις να επιταχύνουν τον ρυθμό προέλασής τους στην Kostyantynivka
Οι ρωσικές δυνάμεις προσπαθούν να διεισδύσουν στην Kostyantynivka προσπαθώντας επίμονα να προωθήσουν τις ουκρανικές δυνάμεις προς τα βόρεια και να επιτεθούν σε ουκρανικές θέσεις ώστε να συνεχίσουν προς Druzhkivka και Kramatorsk.
Οι ρωσικές δυνάμεις επιτέθηκαν κοντά στην ίδια την Kostyantynivka, βορειοανατολικά της Kostyantynivka κοντά στο Minkivka, το Markove και το Chasiv Yar, νοτιοανατολικά της Kostyantynivka κοντά στην Ivanopillya, νότια της Kostyantynivka κοντά στο Pleshchiivka, το Kleban-Byk και το Berestok. νοτιοδυτικά της Kostyantynivka κοντά σε Illinivka, Yablunivka και Stepanivka, δυτικά της Kostyantynivka προς Dovha Balka βορειοανατολικά της Druzhkivka προς Fedorivka. νότια της Druzhkivka κοντά στο Rusyn Yar και νοτιοδυτικά του Druzhkivka κοντά στη Sofiivka, ,Pavlivka και Novopavlivka στις 14 και 15 Απριλίου.
Ο επικεφαλής της ουκρανικής στρατιωτικής διοίκησης της περιφέρειας Donetsk, ανέφερε στις 15 Απριλίου ότι περίπου 2.500 άμαχοι παραμένουν στην Kostyantynivka.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης