Τελευταία Νέα
Διεθνή

Georgia Meloni (Ιταλία): Η Ευρώπη πρέπει να ζητήσει από τον Putin να κάνει βήματα μπροστά

Georgia Meloni (Ιταλία): Η Ευρώπη πρέπει να ζητήσει από τον Putin να κάνει βήματα μπροστά
«Πιστεύω ότι έχει έρθει η στιγμή που εμείς θα πρέπει να του ζητήσουμε του Putin να κάνει βήματα μπροστά», απάντησε η Georgia Meloni σε ερώτηση του πρακτορείου ειδήσεων Ansa σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του Ρώσου προέδρου στη σύνοδο κορυφής της G20
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Georgia Meloni, σχολιάζοντας την πιθανή συμμετοχή του Ρώσου προέδρου Putin στη σύνοδο κορυφής της G20 στις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ότι τώρα είναι η ώρα οι Ευρωπαίοι να του ζητήσουν να αναλάβει δράση.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Trump δήλωσε ότι η παρουσία του Putin στη σύνοδο κορυφής της G20 στο Μαϊάμι θα ήταν πολύ ωφέλιμη.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Peskov τόνισε επίσης ότι η Ρωσία θα εκπροσωπηθεί επαρκώς στη σύνοδο κορυφής της G20.
«Πιστεύω ότι έχει έρθει η στιγμή που εμείς θα πρέπει να του ζητήσουμε του Putin να κάνει βήματα μπροστά», απάντησε η Georgia Meloni σε ερώτηση του πρακτορείου ειδήσεων Ansa σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του Ρώσου προέδρου στη σύνοδο κορυφής της G20.
Ταυτόχρονα, πιστεύει ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν βήματα προς την Ρωσία.
Νωρίτερα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, δήλωσε ότι η Ρωσία είχε προσκληθεί να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής της G20 στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ανώτατο επίπεδο.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Peskov δήλωσε αργότερα ότι δεν έχει ακόμη ληφθεί απόφαση για τη συμμετοχή του Putin στη σύνοδο κορυφής της G20 στις Ηνωμένες Πολιτείες. η μορφή της συμμετοχής της Ρωσίας θα καθοριστεί προσεχώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης