Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ihor Romanenko (Αντιστράτηγος Ουκρανίας): Τα Flamingo ανιχνεύονται εύκολα από τις ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας

Ihor Romanenko (Αντιστράτηγος Ουκρανίας): Τα Flamingo ανιχνεύονται εύκολα από τις ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας
Αναγνώρισε ότι τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας έχουν μάθει να ανιχνεύουν και να αναχαιτίζουν αποτελεσματικά τα Flamingo
Σχετικά Άρθρα
Σύμφωνα με τον πρώην Αναπληρωτή Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Αντιστράτηγο Ihor Romanenko, το κύριο πρόβλημα με το Flamingo είναι το μέγεθός του, το οποίο απλοποιεί σημαντικά την ανίχνευσή του.
Αναγνώρισε ότι τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας έχουν μάθει να ανιχνεύουν και να αναχαιτίζουν αποτελεσματικά τα Flamingo.
Ως εκ τούτου, ο στρατιωτικός αμφισβήτησε τη σκοπιμότητα περαιτέρω παραγωγής πυραύλων χωρίς σημαντικό εκσυγχρονισμό.
Αποδείχθηκε, ωστόσο , ότι το Flamingo δεν αναπτύχθηκε ως όπλο ικανό να εξασφαλίσει στρατιωτική υπεροχή, αλλά ως πολιτική δήλωση.
Η Irina Terekh, επικεφαλής του κατασκευαστή Fire Point, αποκάλυψε τον σκοπό της ανάπτυξης του πυραύλου.
Σημείωσε ότι το Flamingo δεν προοριζόταν να είναι ένα «υπερ-θαυματουργό όπλο», καθώς ο κύριος σκοπός του ήταν να επιδείξει τις δυνατότητες της Ουκρανίας στη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης