Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Πτώση για το πετρέλαιο – Στο -0,9% το Brent, στα 82,45 δολάρια το βαρέλι

Πτώση για το πετρέλαιο – Στο -0,9% το Brent, στα 82,45 δολάρια το βαρέλι
Το αργό τύπου West Texas Intermediate παράδοσης Απριλίου υποχώρησε σήμερα κατά 64 σεντς ή 0,8% και έκλεισε στα 75,68 δολάρια το βαρέλι
Πτώση κατέγραψε το πετρέλαιο στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας και προτελευταία του μήνα, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας και τη ζήτηση αργού
Ειδικότερα, το αργό τύπου West Texas Intermediate παράδοσης Απριλίου υποχώρησε σήμερα κατά 64 σεντς ή 0,8% και έκλεισε στα 75,68 δολάρια το βαρέλι, με συμβόλαιο να καταγράφει μέχρι στιγμής τον Φεβρουάριο απώλειες 4%.
Αντίστοιχα, το συμβόλαιο Απριλίου για το Brent σημείωσε πτώση κατά 71 σεντς ή σχεδόν 0,9% και τερμάτισε την ημέρα στα 82,45 δολάρια το βαρέλι. Το συμβόλαιο επόμενου μήνα για το Brent που λήγει αύριο, γράφει μέχρι στιγμής μηνιαίες απώλειες 2,4%.
Ο επίμονος πληθωρισμός και η σχετικά ανθεκτική αμερικανική οικονομία έχουν εγείρει ανησυχίες ότι η Federal Reserve ενδεχομένως να συνεχίσει την περιοριστική πολιτική της περισσότερο από ό,τι αναμενόταν μέχρι πρόσφατα, γεγονός που θα πλήξει περαιτέρω τις τιμές του καυσίμου που βρίσκονται ήδη υπό πίεση ως απόρροια των αυξανόμενων αποθεμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης