Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΔΕΔΔΗΕ: Απορρίφθηκε η η προδικαστική προσφυγή της Landis +Gyr για τους ''Έξυπνους Μετρητές"

tags :
ΔΕΔΔΗΕ: Απορρίφθηκε η η προδικαστική προσφυγή της Landis +Gyr για τους ''Έξυπνους Μετρητές
Το ενδιαφέρον μετατοπίζεται πλέον στη στάση που θα κρατήσει ο ελβετικός πολυεθνικός όμιλος, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να καταθέσει αίτηση ακύρωσης

Το δρόμο των καθυστερήσεων με άγνωστο ορίζοντα ολοκλήρωσης παίρνει και ο νέος διαγωνισμός του ΔΕΔΔΗΕ για την εγκατάσταση «έξυπνων μετρητών», project άνω του 1 δις. ευρώ. Χθες εκδικάστηκε η προδικαστική προσφυγή της Landis +Gyr κατά του ΔΕΔΔΗΕ για τον αποκλεισμό της από τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού τον περασμένο Δεκέμβριο και σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων ΕΑΔΗΣΥ είναι απορριπτική.

Το ενδιαφέρον μετατοπίζεται πλέον στη στάση που θα κρατήσει ο ελβετικός πολυεθνικός όμιλος, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να καταθέσει αίτηση ακύρωσης της απορριπτική απόφασης και σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί να προσφύγει στο ΣτΕ. Μια τέτοια εξέλιξη προεξοφλεί περαιτέρω καθυστερήσεις τουλάχιστον ενός έτους πορεία που παραπέμπει στη μακρά και ατελέσφορη διαδικασία του πρώτου διαγωνισμού που ξεκίνησε το 2014 και ναυάγησε οριστικά τον Μάρτιο του 2021.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης