Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΔΕΣΦΑ: Έναρξη της δεσμευτικής φάσης για την υλοποίηση των βασικών έργων επέκτασης του Κάθετου Διαδρόμου

tags :
ΔΕΣΦΑ: Έναρξη της δεσμευτικής φάσης για την υλοποίηση των βασικών έργων επέκτασης του Κάθετου Διαδρόμου
Υβριδική εκδήλωση πραγματοποίησε ο ΔΕΣΦΑ στην Αθήνα με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων στην πρωτοβουλία Διαχειριστών των Συστημάτων Μεταφοράς Αερίου 
Σχετικά Άρθρα
Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο ΔΕΣΦΑ στην Αθήνα, την Τετάρτη 22 Μαΐου, με τη συμμετοχή των Διαχειριστών των εμπλεκόμενων και ενδιαφερόμενων μελών στην πρωτοβουλία του Κάθετου Διαδρόμου, σχετικά με την επερχόμενη δεσμευτική φάση για την υλοποίηση των σχεδιαζόμενων έργων επέκτασης στην περιοχή της Κεντρικής, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Αλεξάνδρα Σδούκου, Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο κ. Csaba Marosvári, Υφυπουργός Ενεργειακής Ασφάλειας της Ουγγαρίας, οι οποίοι απηύθυναν εναρκτήριους χαιρετισμούς μαζί με την κα Maria Rita Galli, CEO του ΔΕΣΦΑ, ενώ διαδικτυακά χαιρέτισε η κα. Gergana Stoitcheva, Energy Consultant στον οργανισμό United States Energy Association, JET/USAID.
Όλοι τόνισαν τη σημασία της συνεργασίας και τον κρίσιμο ρόλο της πρωτοβουλίας για την ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας και την προώθηση της διαφοροποίησης των πηγών εφοδιασμού σε όλη τη Νοτιοανατολική, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης