Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Γαλάζιος εμφύλιος για τη «μικρή» ΔΕΗ - «Όχι» της ΔΑΚΕ στην εκποίηση της Επιχείρησης - «Ψευδές άλλοθι η μείωση των τιμών»

Γαλάζιος εμφύλιος για τη «μικρή» ΔΕΗ - «Όχι» της ΔΑΚΕ στην εκποίηση της Επιχείρησης - «Ψευδές άλλοθι η μείωση των τιμών»
Προβληματισμός στη ΝΔ μετά το νέο "αντάρτικο" της ΔΑΚΕ
Εναντίον της εκποίησης της ΔΕΗ τάσσεται η ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ, η οποία προκαλεί νέα προβλήματα στο «στρατόπεδο» της ΝΔ.
Ειδικότερα, οι «γαλάζιοι» συνδικαλιστές της ΔΕΗ, με μία σκληρή ανακοίνωση, καταφέρονται εναντίον της ΝΔ και της κυβέρνησης, εκφράζοντας την έντονη αντίδραση τους στην αποκρατικοποίηση της «ναυαρχίδας» - όπως αναφέρουν τη ΔΕΗ - της εγχώριας παραγωγικής βάσης της Ελλάδας.
«Ξεπουλώντας τη ΔΕΗ, μετατρέπεται σε εμπόρευμα το πολύτιμο κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος» αναφέρουν χαρακτηριστικά, οι συνδικαλιστές που πρόσκεινται στη ΝΔ.
Παράλληλα, κάνουν λόγο για προσχηματική απελευθέρωση της αγοράς, ενώ χαρακτηρίζουν ως άλλοθι την «ψευδή διαβεβαίωση για μειώσεις των τιμολογίων».
Επίσης, η ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ στρέφεται εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «οι παλινωδίες και οι τακτικισμοί του ΠΑΣΟΚ που “διαφωνεί συμφωνώντας και συμφωνεί διαφωνώντας”, όπως και οι λαϊκίστικοι λεονταρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνάδουν με την κρισιμότητα της κατάστασης».
«Μεταρρύθμιση, άλλωστε, δεν είναι το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου και διαρθρωτική αλλαγή δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση η εξαθλίωση του κόσμου της μισθωτής εργασίας» καταλήγει η οξύτατη ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης