Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Φέσσας: Ο ΣΕΒ έχει θεσμική υποχρέωση να συνομιλεί με όλους τους πολιτικούς χώρους – Δεν πρέπει να υπάρχουν στεγανά

Φέσσας: Ο ΣΕΒ έχει θεσμική υποχρέωση να συνομιλεί με όλους τους πολιτικούς χώρους – Δεν πρέπει να υπάρχουν στεγανά
Ο κ. Φέσσας υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να υπάρχουν στεγανά ούτε από τη δική μας πλευρά προς ένα αριστερό κόμμα ούτε και από μια αριστερή κυβέρνηση προς το σύνδεσμο των εργοδοτών»
Ο ΣΕΒ έχει θεσμική υποχρέωση να συνομιλεί με όλους τους πολιτικούς χώρους, σημείωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, κ. Θεόδωρος Φέσσας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Οικονομική Επιθεώρηση και δημοσιεύεται στο τεύχος Ιανουαρίου.
Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το πρόβλημα μ' εμάς είναι ότι συχνά η πολιτική συζήτηση ανάγεται σε προσλαμβάνουσες μιας άλλης, παλιάς εποχής, ότι μεταξύ ιδεοληψιών της αριστεράς και κυνικότητας της δεξιάς υπάρχει ένας μέσος δρόμος (που είναι) και κοινωνικά δίκαιος και οικονομικά αποτελεσματικός».
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΕΒ επεσήμανε ότι «απαιτείται κοινή αντίληψη των προβλημάτων και κατανόηση των μεγάλων αδιεξόδων που έχει συσσωρεύσει το χρεοκοπημένο αναπτυξιακό υπόδειγμα, για να γίνουν πράξη», ωστόσο πρόσθεσε ότι «δυστυχώς, δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο, παρά την πολυετή κρίση».
«Ο ΣΕΒ έχει θεσμική υποχρέωση να συνομιλεί με όλους τους πολιτικούς χώρους και να επικοινωνεί με αποτελεσματικότητα τις θέσεις των επιχειρήσεων τόσο προς την εκάστοτε κυβέρνηση όσο και προς την εκάστοτε αντιπολίτευση», είπε ακόμα ο κ. Φέσσας, υπογραμμίζοντας ότι «δεν πρέπει να υπάρχουν στεγανά ούτε από τη δική μας πλευρά προς ένα αριστερό κόμμα ούτε και από μια αριστερή κυβέρνηση προς το σύνδεσμο των εργοδοτών».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης