Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στην ΕΥΑΘ το δίκτυο αποχέτευσης της κοινότητας Αγίου Αθανασίου

tags :
Στην ΕΥΑΘ το δίκτυο αποχέτευσης της κοινότητας Αγίου Αθανασίου
Υπογραφή σύμβασης, με την οποία η ΕΥΑΘ αναλαμβάνει τη λειτουργία και τη συντήρηση του κεντρικού δικτύου αποχέτευσης της κοινότητας Αγίου Αθανασίου του δήμου Χαλκηδόνας

Στην υπογραφή σύμβασης, με την οποία η ΕΥΑΘ αναλαμβάνει τη λειτουργία και τη συντήρηση του κεντρικού δικτύου αποχέτευσης της κοινότητας Αγίου Αθανασίου του δήμου Χαλκηδόνας, μέχρι και την εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Θεσσαλονίκης στη Σίνδο, προχώρησαν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Άνθιμος Αμανατίδης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης- Αποχέτευσης Χαλκηδόνας (ΔΕΥΑΧ) Ευστράτιος Πιτίκης.
Η σύμβαση υπεγράφη στα γραφεία του δήμου Χαλκηδόνας, παρουσία του αρμόδιου δημάρχου, Σταύρου Αναγνωστόπουλου.
Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΕΥΑΘ ΑΕ, η ΔΕΥΑΧ θα εξακολουθήσει να έχει την ευθύνη λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου αποχέτευσης, εντός των δημοτικών ενοτήτων της περιοχής.
«Προχωράμε σε άλλο ένα σημαντικό έργο υποδομής, που ήταν κλειδωμένο για περισσότερο από μια δεκαετία.
Τα έργα της αποχέτευσης είναι καίρια για την ποιότητα ζωής των κατοίκων, τη δημόσια υγεία, τον υδροφόρο ορίζοντά μας», επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ ΑΕ, ενώ την ικανοποίησή του εξέφρασε ο δήμαρχος Χαλκηδόνας. Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστη και ο τέως υφυπουργός Εσωτερικών Θ. Καράογλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης