Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στη Virtus International Partners του Λάμπρου Παπακωνσταντίνου το 47,8% της Ideal

Στη Virtus International Partners του Λάμπρου Παπακωνσταντίνου το 47,8% της Ideal
Ένα νέο μεγάλο όμιλο συμμετοχών δημιουργεί η Virtus International Partners
Σχετικά Άρθρα

Ένα νέο μεγάλο όμιλο συμμετοχών δημιουργεί η Virtus International Partners με την εξαγορά του 47,78% της εταιρείας Ideal.
Συγκεκριμένα, το fund Virtus International Partners του κ. Λάμπρου Παπακωνσταντίνου, στο οποίο συμμετέχουν η οικογένεια Κάτσου και ο όμιλος Γερμανού, αποκτούν συμμετοχή στην εισηγμένη Ideal.
Έτσι, δημιουργείται ένας νέος μεγάλος όμιλος με τρεις θυγατρικές σε αντίστοιχους κλάδους. 

Η ανακοίνωση του Managing Partner Λάμπρου Παπακωνσταντίνου

Ο Managing Partner της Virtus International Partners κ. Λάμπρος Παπακωνσταντίνου δήλωσε:
«Πρόκειται για ένα δυναμικό deal με ισχυρή αναπτυξιακή διάσταση που θέτει νέους όρους για γοργή ανάπτυξη και διεύρυνση του πεδίου δραστηριοποίησης του Ομίλου IDEAL.
Ο πρώτος κύκλος επένδυσης μας σε δυναμικές εταιρίες με αναπτυξιακή προοπτική ολοκληρώνεται με την ενσωμάτωση των Astir-Vitogiannis και Three Cents στον Όμιλο IDEAL, την πραγματοποίηση υπεραξιών για τους επενδυτές μας αλλά και την προσδοκώμενη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας τους.
Με την συμμετοχή μας στον Όμιλο IDΕAL, πιστεύουμε και στοχεύουμε στην ενδυνάμωση και ανάπτυξη όλων των εταιριών που συμμετέχουν αλλά και στην προσέλκυση νέων επενδύσεων.
Η Ελληνική Οικονομία εισέρχεται σε ισχυρή φάση ανάκαμψης και στόχος μας είναι να βοηθήσουμε και να συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Ευχαριστούμε τους ιδρυτικούς επενδυτές μας, VNKCAPITAL, Olympia Group, Piraeus Bank και Eurobank για την υποστήριξή τους στο νέο μας εγχείρημα.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης