Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ξεκινά την κατασκευή σιλό στη Βουλγαρία η Μύλοι Λούλη

Ξεκινά την κατασκευή σιλό στη Βουλγαρία η Μύλοι Λούλη
Η Μύλοι Λούλη σκοπεύει μέσω αυτής της επένδυσης να μπορεί να προμηθεύεται και να κάνει διαλογή των καλύτερων και ποιοτικότερων σιτηρών απευθείας από την πηγή

Η Μύλοι Λούλη στις 12 Απριλίου 2021 μέσω της θυγατρικής της, Loulis Mel-Bulgaria EAD, ξεκίνησε εργασίες για την κατασκευή σιλό δημητριακών, χωρητικότητας 7.000 τόνων, σε ιδιόκτητο οικόπεδο που βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη του Bozhurishte, στη Σόφια Βουλγαρίας.
Το κόστος της επένδυσης έχει προϋπολογισθεί στα 2,8 εκατ. ευρώ. 
Η Βουλγαρία σήμερα είναι μια από τις βασικές χώρες παραγωγής μαλακών σιτηρών στη Βαλκανική χερσόνησο, εξάγει άλλωστε εκατομμύρια τόνους ετησίως.
Καθώς η Ελλάδα είναι ελλειμματική στην παραγωγή μαλακού σίτου, σε σχέση με της ανάγκες της εγχώριας αγοράς και βασίζεται στις εισαγωγές, η Μύλοι Λούλη σκοπεύει μέσω αυτής της επένδυσης να μπορεί να προμηθεύεται και να κάνει διαλογή των καλύτερων και ποιοτικότερων σιτηρών απευθείας από την πηγή.
Η εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξή της εκπληρώνοντας σταθερά μια από της στρατηγικές της προτεραιότητες, ενισχύοντας την διεθνή της δραστηριότητα στη Βουλγαρία.

www.bankingnews.gr

LOULIS FOOD INGREDIENTS Α.Ε.
3.56
1.71% (0.06)
Σύμβολο
ΛΟΥΛΗ
Συν.Όγκος
31,431
Τζίρος
111,044
Υψηλό ημέρας
3.6
Χαμηλό ημέρας
3.48
Άνοιγμα ημέρας
3.54
Προηγούμενο κλείσιμο
3.5
Τελευταία Ενημέρωση 02/05/2025 17:10:32

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Chania