Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η εταιρεία Καλλιμάνης επανήλθε και συμμετείχε στην έκθεση τροφίμων και ποτών Gulfood

Η εταιρεία Καλλιμάνης επανήλθε και συμμετείχε στην έκθεση τροφίμων και ποτών Gulfood
H εταιρεία φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων Καλλιμάνης πέρασε πέρσι στην εταιρία Dardanel τουρκικών συμφερόντων που διευθύνει ο 40χρονος Μ. Onen, μετά από αναδιάρθωση του χρέους της
Σχετικά Άρθρα
Η εταιρεία Καλλιμάνης συμμετείχε στην 28η έκθεση Gulfood, μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις για την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων και ποτών.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 20 και 24 Φεβρουαρίου, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και φιλοξένησε πάνω από 80.000 χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
Η Καλλιμάνης που δραστηριοποιεόται στον κλάδο των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων, συμμετείχε στην έκθεση μέσα από το εθνικό περίπτερο της Ελλάδας, που οργανώθηκε από τον οργανισμό Enterprise Greece, τον αρμόδιο εθνικό φορέα για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό.
Το εθνικό περίπτερο κάλυπτε επιφάνεια 750 τετραγωνικών μέτρων και φιλοξένησε 36 διαφορετικές ελληνικές εταιρείες, που είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο διεθνές κοινό της διοργάνωσης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Καλλιμάνης ξεχώρισε ανάμεσα σε 5.000 εκθέτες από 120 διαφορετικές χώρες, αναδεικνύοντας τον ευρύτερο κλάδο των κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών ως ένα σημαντικό εξαγώγιμο προϊόν της χώρας. Οι επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την διευρυμένη γκάμα προϊόντων, μοναδικής γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας, ειδικά σχεδιασμένη για τις αγορές του λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης του εξωτερικού.
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων Καλλιμάνης πέρασε πέρσι στην εταιρία Dardanel τουρκικών συμφερόντων που διευθύνει ο 40χρονος Μ. Onen, μετά από αναδιάρθωση του χρέους της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης