Επιχειρήσεις

Σαρώνει όλα τα έργα η Intrakat - Έντονο ενδιαφέρον για τοποθετήσεις ξένων θεσμικών

Σαρώνει όλα τα έργα η Intrakat - Έντονο ενδιαφέρον για τοποθετήσεις ξένων θεσμικών
Ήδη μεγάλη AXEΠEY που δραστηριοποιείται ενεργά με ξένους θεσμικούς έχει διερευνήσει το ενδιαφέρον μεγάλων κεφαλαίων εξ Αμερικής, που τοποθετούνται συστηματικά στις υποδομές και κατασκευές
Σχετικά Άρθρα
Όλα τα έργα φαίνεται ότι «σαρώνει» ο όμιλος Intrakat, με το ενδιαφέρον των ξένων θεσμικών να είναι τεράστιο.
Όπως έχει δηλώσει η διοίκηση, το 2023 θα είναι η αρχή για την επιστροφή στην κερδοφορία.
Έμπειροι κύκλοι της αγοράς διαπιστώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη μετοχή της Intrakat, ενώ διαβλέπουν και συστηματικό «μάζεμα» με πρώτο στόχο τα 2 ευρώ, όπου όπως φημολογείται θα τοποθετηθούν και τα πρώτα μεγάλα πακέτα σε ξένα θεσμικά funds.
Ήδη μεγάλη AXEΠEY που δραστηριοποιείται ενεργά με ξένους θεσμικούς έχει διερευνήσει το ενδιαφέρον μεγάλων κεφαλαίων εξ Αμερικής, που τοποθετούνται συστηματικά στις υποδομές και κατασκευές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φημολογία περί εμπλοκής γνωστού fund των deals επιβεβαιώνει και τις προοπτικές της εταιρείας, ενώ με μεγάλη μεθοδικότητα απορροφά μεγάλο μέρος της προσφοράς.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν και επαφές του fund με την πλευρά Κούτρα, προκειμένου να αποκτήσει το ποσοστό που κατέχει στην Intrakat σε τιμή πέριξ των 2 ευρώ, αλλά η άρνηση του Κούτρα ήταν κάθετη, ανεβάζοντας την απαίτησή του για τίμημα πέριξ των 2,5 ευρώ, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι μια φορά πούλησε φθηνά τον Ελλάκτωρ.
Ας σημειωθεί ότι οι πωλήσεις που έφεραν τη μετοχή από τα 1,74 ευρώ στην περιοχή των 1,64 ευρώ, προέρχονταν όλες από την πλευρά ξένου επενδυτή και έχουν πλέον εξαντληθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης