Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Austriacard: Γνωστοποίηση διορισμού Ειδικού Διαπραγματευτή

Austriacard: Γνωστοποίηση διορισμού Ειδικού Διαπραγματευτή
Για την υπηρεσία αυτή η Εταιρεία θα καταβάλλει τη συμφωνηθείσα αμοιβή στην Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ.
Η εταιρεία με την επωνυμία «AUSTRIACARD HOLDINGS AG» ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών με την από 11.05.2023 απόφασή της ενέκρινε την απόκτηση από τo Mέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών «EUROBANK EQUITIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εταιρείας και όρισε ημερομηνία έναρξης της Ειδικής Διαπραγμάτευσης τη Δευτέρα, 15η Μαΐου 2023.
Η Εταιρεία έχει συνάψει με βάση και τα οριζόμενα στον Κανονισμό ΧΑ (ενδ. ά. 1.3., 2.4) σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ με τους εξής βασικούς όρους:
1. Η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ζεύγη εντολών ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η Εταιρεία θα καταβάλλει τη συμφωνηθείσα αμοιβή στην Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ. 2. Η ως άνω σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης