Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αλλάζει τα δεδομένα στην εξαγορά της Κωτσόβολος η ΔΕΗ

Αλλάζει τα δεδομένα στην εξαγορά της Κωτσόβολος η ΔΕΗ
Το ενδιαφέρον είναι δεδομένο διότι η Κωτσόβολος δεν είναι απλά μια εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών συσκευών
Σχετικά Άρθρα
Ουδέν σχόλιο λέει η διοίκηση της ΔΕΗ για δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα εκδηλώνει ενδιαφέρον για την απόκτηση της εταιρείας Κωτσόβολος.
Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι δεδομένο διότι η Κωτσόβολος δεν είναι απλά μια εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών συσκευών.
Η διοίκηση του Γιάννη Βασιλάκου έχει προσθέσει και άλλες υπηρεσίες όπως είναι η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα , το έξυπνο σπίτι όπως κι άλλες υπηρεσίες.
Άλλωστε η βάση των προϊόντων πώλησης έχουν την ηλεκτρική ενέργεια. Επιπλέον διαθέτει ένα δίκτυο ανακαινισμένων καταστημάτων που την βάζουν στη νέα εποχή.
Η ΔΕΗ με βάση το κόστος απόκτησης είναι σχετικά εύκολη υπόθεση και δεν θα δυσκολευτεί να καταβάλει το αιτούμενο τίμημα , το οποίο προσδιορίζεται στην περιοχή των 300 εκατ. ευρώ.
Η διοίκηση της ΔΕΗ διέγνωσε ότι η εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που καλύπτει όλη την χώρα με το συνολικό τους αριθμό να φτάνει τα 95.
Η παρουσία της ΔΕΗ στην υπόθεση εξαγοράς της Κωτσόβολος θα ικανοποιήσει και τους υπόλοιπους ενεργειακούς παρόχους διότι αν ευοδωθούν τα σχέδια της διοίκησης του κ Γιώργου Στάσση , η ΔΕΗ θα έχει επικρατήσει κατά κράτος στην αγορά ενέργειας.
Η Κωτσόβολος έχει πελατεία που αποτελεί την κινητήριο δύναμη για τις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα.
Για την Κωτσόβολος ενδιαφέρεται ο όμιλος Φέσσα , το Πλαίσιο της οικογένειας Γεράρδου.
Η λίστα των υποψήφιων αναμένεται να διευρυνθεί διαμορφώνοντας ένα θερμό καλοκαίρι για την αγορά της λιανικής που αλλάζει άρδην τα σημερινά δεδομένα.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης