Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Βιοκαρπέτ: Προχωράει στην απορρόφηση της θυγατρικής Albio Data

Βιοκαρπέτ: Προχωράει στην απορρόφηση της θυγατρικής Albio Data
Την απορρόφηση της θυγατρικής της Albio ανακοίνωσε η Βιοκαρπέτ
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Βιοκαρπέτ:
«Η εισηγμένη Εταιρεία με την επωνυμία «ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ», σε συνέχεια της από 29.06.2023 ανακοίνωσης περί έναρξης διαδικασιών συγχώνευσής της με απορρόφηση της 100% (μη εισηγμένης) θυγατρικής της εταιρείας «ALBIO DATA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ AE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», ενημερώνει ότι είναι διαθέσιμα σύμφωνα με το άρθρο 11 και το άρθρο 35 του Ν. 4601/2019 από σήμερα, 02.08.2023 α) στην ιστοσελίδα της και θα διατηρούνται σε αυτή, για περίοδο δύο (2) ετών από την ημερομηνία λήψης απόφασης για το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης από τη συνέλευση και β) στην έδρα της Εταιρείας, στο 5ο χλμ. Εθν. Οδού Λαρίσης – Αθηνών τα εξής έγγραφα:

(i) το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης της Εταιρείας με την Απορροφώμενη,

(ii) οι ετήσιες χρηματοοικονομικές καταστάσεις και οι ετήσιες εκθέσεις διαχείρισης του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας και της Απορροφώμενης των (3) τελευταίων ετών,

(iii) οι λογιστικές καταστάσεις – ισολογισμοί μετασχηματισμού της Εταιρείας και της Απορροφώμενης που έχουν συνταχθεί με ημερομηνία 30.06.2023, καθώς και η από 22.07.2023 έκθεση του ορκωτού ελεγκτή για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας και της Απορροφώμενης με βάση τους ως άνω ισολογισμούς μετασχηματισμού, οι οποίες έχουν συνταχθεί σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 2 του Ν. 2166/1993.

Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη σχετικά με τη διαδικασία συγχώνευσης με απορρόφηση της ως άνω 100% θυγατρικής της από την Εταιρεία.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης