Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Λάμψα: Αναβάλλεται για 30 ημέρες η έκτακτη Γ.Σ. για το deal με τη Regency

Λάμψα: Αναβάλλεται για 30 ημέρες η έκτακτη Γ.Σ. για το deal με τη Regency
Νέα προτεινόμενη ημερομηνία σύγκλησης ορίζεται η Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Η Λάμψα ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, με θέμα Ημερήσιας Διάταξης την "Απόκτηση μειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία Regency Hellenic Investments S.A. μέσω συνδυασμένης απόκτησης από την 100% θυγατρική εταιρεία Selena Enterprises Company Limited του ποσοστού μετοχών (33,91%) και του αντίστοιχου ποσοστού εκ του δανείου (Senior Facility Loan), που κατέχουν στην ως άνω εταιρεία τα πιστωτικά ιδρύματα Alpha Bank, Eurobank Εθνική Τράπεζα” αναβάλλεται για διάστημα 30 ημερών.
Νέα προτεινόμενη ημερομηνία σύγκλησης ορίζεται η Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023.
Με την ομόφωνη απόφασή τους αυτή, οι Μέτοχοι εκφράζουν τις σοβαρές επιφυλάξεις τους καθώς διαπιστώνεται ότι ο εγχώριος κλάδος επίγειων τυχερών παιγνίων δεν λειτουργεί με όρους ισονομίας και απαρέγκλιτης εφαρμογής των προβλεπόμενων Κανονισμών, σε βαθμό που να καθίσταται πρόσφορος για τέτοιας μορφής επενδύσεις.
Χαρακτηρίζεται από περιπτώσεις αθέμιτου ανταγωνισμού και στρέβλωσης των κανόνων της αγοράς, όπου επιχειρήσεις αφήνονται να λειτουργούν χωρίς να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία επί μακρόν, εις βάρος των ελάχιστων υπόλοιπων, συνεπών και αξιόπιστων Εταιρειών του χώρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης