Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αποκτώ «το Πρώτο μου Σπίτι» με το νέο στεγαστικό δάνειο της Εθνικής Τράπεζας

Αποκτώ «το Πρώτο μου Σπίτι» με το νέο στεγαστικό δάνειο της Εθνικής Τράπεζας
Απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους έως 45 ετών, χρηματοδοτεί μέχρι το 90% της αξίας του ακινήτου, με μέγιστο ποσό τα 350.000 ευρώ

Κάνοντας το κάθε όνειρο… πραγματικότητα, η Εθνική Τράπεζα αποδεικνύει καθημερινά την πρόθεσή της να προσφέρει λύσεις στις ανάγκες του σήμερα και να ενισχύει την ανάπτυξη και την πρόοδο όλων των κοινωνικών ομάδων.
Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργεί ευκαιρίες και τρόπους να ενδυναμώνει το κοινό και να απαντά σε μεγάλα κοινωνικά ζητήματα, όπως είναι η απόκτηση πρώτης κατοικίας.
Σε αυτή τη στρατηγική εντάσσεται και το στεγαστικό δάνειο «το Πρώτο μου Σπίτι» που απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους έως και 45 ετών και απαιτεί χαμηλότερη ίδια συμμετοχή, από 10% της εμπορικής αξίας του ακινήτου.
Ειδικότερα, όσοι θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα, έχουν ακόμα ένα νέο εργαλείο στα χέρια τους, καθώς η Εθνική Τράπεζα, με τη μακρόχρονη εμπειρία της στη χορήγηση στεγαστικών δανείων, παρέχει τη δυνατότητα αγοράς κατοικίας με χρηματοδότηση έως και 90% για ακίνητα ενεργειακής κλάσης τουλάχιστον Γ και μέγιστο ποσό 350.000 ευρώ.
Με ευνοϊκές προϋποθέσεις και ευέλικτους όρους, το εν λόγω στεγαστικό δάνειο προσφέρει ασφάλεια και ευκολία στη διαδικασία απόκτησης του «πρώτου σπιτιού», με προνομιακό επιτόκιο και δυνατότητα επιλογής σταθερού επιτοκίου για τα πρώτα χρόνια. Με προέγκριση εντός δύο ημερών, και δυνατότητα για παρακολούθηση -ανά πάσα στιγμή- της πορείας της αίτησης μέσω του NBG Internet Banking.

Περισσότερα οφέλη

Και τα οφέλη δεν σταματούν εδώ...
«To Πρώτο μου Σπίτι» προσφέρει μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής (έως και 40 χρόνια), μηδενικά έξοδα εξέτασης αιτήματος, καθώς και δυνατότητα επιπλέον χρηματοδότησης μέσω του προσωπικού δανείου ΕΞΠΡΕΣ με ευνοϊκούς όρους για τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης.
Όλα αυτά συνοδεύονται από τις σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες του NBG Internet Banking και την εξυπηρέτηση από εξειδικευμένα στελέχη στα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης