Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μυτιληναίος (Metlen): Στους στόχους η επέκταση στο Λονδίνο

Μυτιληναίος (Metlen): Στους στόχους η επέκταση στο Λονδίνο
Υπάρχουν σχέδια για μια σειρά από γρήγορα deals, με στόχο να ανταγωνιστεί αντίστοιχες βρετανικές εταιρείες
Τα σχέδια της Metlen (πρώην Mytilineos) για την επέκταση των δραστηριοτήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψε στην Telegraph ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Ευάγγελος Μυτιληναίος.
Όπως ανέφερε ο κ. Μυτιληναίος, πρόθεση του Ομίλου να επεκτείνει τη δραστηριότητα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Σύμφωνα με την Telegraph, η Metlen του Ευάγγελου Μυτιληναίου σχεδιάζει να ανταγωνιστεί την Octopus μετά την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.
«Θαυμάζω την Octopus και τον τρόπο που έχει εξελιχθεί» είπε, όμως ο κ. Μυτιληναίος, ο οποίος αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχέδια για μια σειρά από γρήγορα deals, με στόχο να ανταγωνιστεί αντίστοιχες βρετανικές εταιρείες.
Σύμφωνα με την Telegraph, ο ελληνικός βιομηχανικός όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων εξετάζει το ενδεχόμενο εισαγωγής στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες.
Οι δραστηριότητες της εταιρείας καλύπτουν τη μεταλλουργία, την ενέργεια και τις κατασκευές και έχει κεφαλαιοποίηση σχεδόν 5,3 δισ. ευρώ.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Μυτιληναίος έχει κατασκευάσει ηλιακά πάρκα καθώς και υποδομές για το Εθνικό Δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων γραμμών ηλεκτρικής ενέργειας υψηλής τάσης όπως το έργο Eastern Green Link 1.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης