Τελευταία Νέα
Chania
Επιχειρήσεις

Mytilineos: Στις 20/6 αλλάζει σε «Metlen» η επωνυμία της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Mytilineos: Στις 20/6 αλλάζει σε «Metlen» η επωνυμία της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Η ανακοίνωση της Εταιρείας
Σχετικά Άρθρα
Η Μetlen Energy & Metals Α.Ε. (η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την 4η Ιουνίου 2024, αποφάσισε μεταξύ άλλων, τη μεταβολή της επωνυμίας της από «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.» σε «Μetlen Energy & Metals Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «Metlen».
Την 12.06.2024, το Υπουργείο Ανάπτυξης με απόφασή του, η οποία καταχωρίσθηκε αυθημερόν στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) ενέκρινε τη σχετική τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της Εταιρείας.
H Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη συνεδρίαση της 18ης Ιουνίου 2024 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.
Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της Εταιρείας ορίζεται ότι από την 20η Ιουνίου 2024, η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «Μetlen Energy & Metals Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «Metlen».

www.bankingnews.gr
METLEN ENERGY & METALS Α.Ε.
41.48
0.92% (0.38)
Σύμβολο
ΜΥΤΙΛ
Συν.Όγκος
185,679
Τζίρος
7,726,640
Υψηλό ημέρας
42
Χαμηλό ημέρας
41.18
Άνοιγμα ημέρας
41.5
Προηγούμενο κλείσιμο
41.1
Τελευταία Ενημέρωση 09/05/2025 17:16:38

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης