Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Strix Holdings: Προκαταρκτικές συζητήσεις για Attica Group

Strix Holdings: Προκαταρκτικές συζητήσεις για Attica Group
O βασικός μέτοχος Strix Holdings, τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία δεσμευτική συμφωνία.
Τις προκαταρκτικές συζητήσεις για την Attica Group επιβεβαιώνει ο βασικός μέτοχος Strix Holdings, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει καμία δεσμευτική συμφωνία. 
Ειδικότερα, σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, η «ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (Attica Group) ανακοίνωσε ότι έλαβε ενημέρωση από τον βασικό της μέτοχο, Strix Holdings L.P., την οποία και διαβίβασε επισήμως.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Strix Holdings L.P., εξετάζονται διάφορα σενάρια σχετικά με τη συμμετοχή της στην εταιρεία και βρίσκονται σε προκαταρκτικές συζητήσεις.
Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται, δεν έχει υπογραφεί καμία δεσμευτική συμφωνία, ούτε έχει ληφθεί απόφαση για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής.
Ο βασικός μέτοχος τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι οποιαδήποτε συναλλαγή θα προχωρήσει, ούτε ως προς τους όρους ούτε ως προς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που προκύψει γεγονός το οποίο είναι γνωστοποιητέο σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού MAR και τον νόμο 3556/2007, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση της αγοράς.
Η Εταιρία θα προβαίνει αμέσως μόλις ενημερώνεται σε δημοσιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης