Football Talk

Παραμένει κάτοικος Στουτγκάρδης ο Μαυροπάνος!

Παραμένει κάτοικος Στουτγκάρδης ο Μαυροπάνος!

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος υπέγραψε τον εκ νέου δανεισμό του με τη Στουτγκάρδη, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει οψιόν αγοράς που μπορεί να αγγίξει τα 7 εκατομμύρια ευρώ!

Η Στουτγκάρδη έδωσε τα χέρια με την Άρσεναλ, καταβάλλοντας περίπου 600 χιλιάδες ευρώ, ώστε ο Μαυροπάνος να παραμείνει στο ρόστερ της και την ερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, σε περίπτωση που η γερμανική ομάδα παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα, θα είναι υποχρεωμένη να καταβάλει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Αν υποβιβαστεί, θα έχει το δικαίωμα να μην το πράξει.

Το deal των δύο ομάδων προβλέπει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, γεγονός που μπορεί να εκτοξεύσει το συνολικό κόστος της μεταγραφής κοντά στα 7 εκατομμύρια, με την Άρσεναλ να διατηρεί, ωστόσο, και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Αν η συμφωνία ολοκληρωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, ο 23χρονος αμυντικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο που μπορεί να τον κρατήσει στη Γερμανία έως το 2025!

Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση, ο Ντίνος Μαυροπάνος δήλωσε:

«Ήθελα πολύ να μείνω εδώ και έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια της Στουτγκάρδης που με πίστεψε και ειδικά τους Σβεν Μίσλιντατ (τεχνικός διευθυντής) και Πελεκρίνο Ματαράτσο (προπονητής). Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και οι φίλαθλοι να μπορούν να έρθουν στο γήπεδο ξανά. Είναι κάτι που μου λείπει και ανυπομονώ να νιώσω την ατμόσφαιρα στη Mercedes-Benz Arena».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης