Football Talk

Αλφόνς Αρεολά: Συμφώνησε με την Γουέστ Χαμ, γίνεται συμπαίκτης με τον Σούτσεκ που πέρυσι τον… «πλήγωσε» και βελτιώνει τις επιδόσεις του!

Αλφόνς Αρεολά: Συμφώνησε με την Γουέστ Χαμ, γίνεται συμπαίκτης με τον Σούτσεκ που πέρυσι τον… «πλήγωσε» και βελτιώνει τις επιδόσεις του!

Ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ αποτελεί πλέον ο Αλφόνς Αρεολά για την επόμενη σεζόν, με τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν να συνεχίζει στην Premier League, έχοντας ως βασικό του στόχο να βελτιώσει τις επιδόσεις του.

Σχετικά Άρθρα

Την απόκτηση του Αλφόνς Αρεολά ανακοίνωσε η Γουέστ Χαμ, η οποία αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση του 28άχρονου Γάλλου γκολκίπερ που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το γεγονός πως η περσινή σεζόν που πραγματοποίησε με την φανέλα της Φούλαμ, δεν ήταν η ιδανική.

Βασικότερο επιχείρημα άλλωστε για την κακή χρονιά που πραγματοποίησε ο Αρεολά αποτελούν οι αριθμοί του, όπου παρά τις 36 συμμετοχές του στην βασική ενδεκάδα της Φούλαμ, διατήρησε το «μηδέν» μόλις σε εννέα περιπτώσεις, με τις μισές εξ’ αυτών η ομάδα του να καταλήγει να επικρατεί!

Ήταν βασικός σε όλες τις νίκες που σημείωσε η Φούλαμ (5), δεν αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο και το τελευταίο ματς της χρονιάς, απέναντι στην Άρσεναλ και την Νιούκαστλ αντίστοιχα, ενώ στην μοναδική επικράτηση της περσινής του ομάδας, όπου κατέληξε να νικηθεί, δέχθηκε γκολ στο 86ο λεπτό, από τον Μπαρνς της Λέστερ.
E7YiP5sX0AE-XC5_1.jpg

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο Αρεολά διατήρησε ανέπαφη την εστία του και στα δύο ματς που έδωσε απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, μόνο για μία φορά πέρυσι, με την Μπράιτον να μην κατορθώνει να τον «κερδίσει» σε 180 αγωνιστικά λεπτά.

Κάτι αντίστοιχο μάλιστα θα… πετύχαινε και απέναντι στην Γουέστ Χαμ, όπου θα τον «φιλοξενήσει» με τη νέα χρονιά, αν ο Τόμας Σούτσεκ δεν είχε βρει δίχτυα στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης