Football Talk

Άνχελ Κορέα: Γκολ για τρίτη συνεχόμενη φορά σε πρεμιέρα που αγωνίζεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Άνχελ Κορέα: Γκολ για τρίτη συνεχόμενη φορά σε πρεμιέρα που αγωνίζεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Την εξαιρετική παράδοση που τον διέπει στις πρεμιέρες της Ατλέτικο Μαδρίτης στην La Liga, επιβεβαίωσε για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Άνχελ Κορέα, ο οποίος βρήκε δίχτυα απέναντι στην Θέλτα και έδωσε στο 23' το προβάδισμα στην ομάδα του.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση... Αυτό είναι το ρητό που ήθελε και κατόρθωσε να επιβεβαιώσει ο Άνχελ Κορέα στην πρώτη αγωνιστική της La Liga απέναντι στην Θέλτα, με τον Αργεντινό να βρίσκει δίχτυα σε τρίτη διαδοχική πρεμιέρα που αγωνίζεται (πέρυσι και το 2019 ήταν απών), δίνοντας το προβάδισμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το γκολ που πέτυχε ήταν εξαιρετικό, ενώ η Θέλτα και πάλι δεν κατάφερε να τον σταματήσει, με τον Κορέα να «τριτώνει» τα γκολ απέναντί της στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, και να μην έχει ηττηθεί ποτέ.

Σε περίπτωση που η Ατλέτικο Μαδρίτης μάλιστα επικρατήσει, θα είναι η πρώτη φορά που συνδυάζει γκολ του στην πρώτη αγωνιστική, με νίκη της ομάδας του, καθώς στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις, απέναντι σε Χιρόνα (2-2) και Βαλένθια (1-1), δεν τα κατάφερε.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης