Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμάζει τέσσερις αποχωρήσεις για να ελαφρύνει το μπάτζετ της

Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμάζει τέσσερις αποχωρήσεις για να ελαφρύνει το μπάτζετ της
Οι υψηλόμισθοι αποτελούν αγκάθι στη Ρεάλ Μαδρίτης και ορισμένοι εξ’ αυτών είναι προς πώληση ώστε να βρεθούν χρήματα για μεταγραφές.

Περίπου 76 εκατ. ευρώ θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει η Ρεάλ Μαδρίτης, με τέσσερα βαριά ονόματα να ολοκληρώνουν τον επόμενο χρόνο το συμβόλαιό τους. Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσει να αποδεσμεύσει χρήματα για να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Γκάρεθ Μπέιλ, Μαρτσέλο, Ίσκο, ακόμα και ο Μόντριτς προσφέρουν μία μεγάλη ανάσα την επόμενη σεζόν για τους Μαδριλένους, ανεξαρτήτως τι θα συμβεί τη φετινή.

Από τους τρεις, η μόνη περίπτωση για παραμονή στην πρωτεύουσα, είναι ο Λούκα Μόντριτς, με τον οποίο ενδεχομένως να ήθελε να συνεχίσει η διοίκηση των «μερένγκες». Οι υπόλοιποι είναι… καλοπληρωμένοι, με τον Μπέιλ να εισπράττει 30 εκατ. ευρώ, τον Μαρτσέλο 16 εκατ. ευρώ και τον Ίσκο 14 εκατ. ευρώ ετησίως. Αυτοί οι τρεις κοστίζουν 60 εκατ. ευρώ ετησίως στη Ρεάλ. Καταλαβαίνει κανείς πως με την αποχώρησή τους το επόμενο καλοκαίρι, στόχοι όπως οι Εμπαπέ, Πογκμπά, Χάαλαντ, Γκορέτσκα θα είναι πιο εύκολα προσεγγίσιμοι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης