![Ίντερ Μαϊάμι: Ο γιος του Μπέκαμ υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/4b5a5e72b3b61abfd0b7695ce1ea0274_XL.jpg)
Το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την δεύτερη ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι υπέγραψε ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρομέο.
Ο γιος του Ντέιβιντ, Ρομέο υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην καριέρα του και θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του Μπέκαμ.
Ο 19χρονος Ρομέο θα αγωνίζεται στους Fort Lauderdale, ομάδα της τρίτης κατηγορίας του αμερικανικού ποδοσφαίρου και θυγατρική της Ίντερ Μαϊάμι.
Την είδηση την έκανε γνωστή και ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στο πρώτο του post ανέφερε: «Να ακολουθείτε τα όνειρά σας».
www.bnsports.gr
Σχόλια αναγνωστών