![ΑΕΚ: Σχηματίστηκε ο δικέφαλος στις κερκίδες της «Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena»!](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/0e8f532ab610f9b47e66be17d23e0eff_XL.jpg)
Με μαύρα καθίσματα σχηματίστηκε ο δικέφαλος αετός στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», εκεί που παλιά βρισκόταν η Θύρα 18.
Συνεχίζονται τα έργα στο καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ. Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε η εγκατάσταση των καθισμάτων στις κερκίδες, ενώ την Τετάρτη (8/9) ξεκίνησε να σχηματίζεται το «1924» με μαύρα καθίσματα.
Το πρωί της Πέμπτης (9/9) η ΠΑΕ κοινοποίησε άλλη μία φωτογραφία με την εξέλιξη των έργων στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», με το σήμα κατατεθέν της ομάδα – τον δικέφαλο αετό – να έχει σχηματιστεί πλήρως εκεί που βρισκόταν παλιά η Θύρα 18!
Η ανάρτηση:
Σχόλια αναγνωστών