Τελευταία Νέα
Διεθνή

Eliott Management: Εάν εκλεγεί ο Trump θα προκαλέσει μία βαθιά ύφεση στην αμερικανική οικονομία

Eliott Management: Εάν εκλεγεί ο Trump θα προκαλέσει μία βαθιά ύφεση στην αμερικανική οικονομία
Ο επικεφαλής του hedge fund Elliott Management, Paul Singer, υποστηρικτής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, τονίζει ότι δεν θα ψηφίσει ούτε τον Donald Trump ούτε την Hillary Clinton
Ο επικεφαλής του hedge fund Elliott Management, Paul Singer, που διαχειρίζεται 27 δισ. δολ., πιστεύει ότι σε περίπτωση που ο Donald Trump εκλεγεί επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ αυτό θα σημάνει σημαντικά προβλήματα για την αμερικανική οικονομία.
Συγκεκριμένα, ο Singer, που είναι εκ των βασικών δωρητών του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, δήλωσε σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου ότι ο ίδιος μπορεί να μην ψηφίσει κανέναν μεταξύ των Donald Trump και Hillary Clinton για την προεδρία των ΗΠΑ και μάλιστα αστειεύθηκε λέγοντας ότι σκέφτεται να θέσει και ο ίδιος υποψηφιότητα.
«Οι οικονομικές πολιτικές που θα έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση και τις οποίες θυμάμαι ότι υποστήριξε ο Trump είναι εκείνες κατά του εμπορίου», είπε ο Singer κατά τη διάρκεια συζήτησης σε ένα πάνελ.
«Και πιστεύω ότι εάν επιμείνει σε αυτές τις πολιτικές και εκλεγεί πρόεδρος, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει μία ευρεία, παγκόσμια βαθιά ύφεση».
Υπενθυμίζεται ο Trump έχει υποσχεθεί ότι θα εφαρμόσει μεγάλους δασμούς εναντίον κρατών όπως η Κίνα, εάν δεν επαναδιαπραγματευτούν τις εμπορικές τους σχέσεις, οι οποίες είναι εξαιρετικά αρνητικές για τις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης