Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαράκη: Ναι σε debate εφόσον ο Τσίπρας προκηρύξει τις εθνικές εκλογές

Ζαχαράκη: Ναι σε debate εφόσον ο Τσίπρας προκηρύξει τις εθνικές εκλογές
Δεν θα κοπεί το Δώρο Χριστουγέννων από μια κυβέρνηση Μητσοτάκη υποστήριξε η εκπρόσωπος της ΝΔ
Να προκηρύξει τις εθνικές εκλογές και μετά θα έχει όσα debate θέλει με τον κ.Μητσοτάκη κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία με αυτόν τον τρόπο απάντησε στην «ανοιχτή πρόσκληση» του κ.Τσίπρα για μια τηλεοπτική αναμέτρηση του με τον πρόεδρο της ΝΔ.
Με την τοποθέτηση αυτή η κα.Ζαχαράκη απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός debate Τσίπρα – Μητσοτάκη πριν τις ευρωεκλογές.
«Όταν προκηρύξει εθνικές εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας θα πάμε σε όσα debate θέλει» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 η κα.Ζαχαράκη, η οποία καταλόγισε επικοινωνιακό χειρισμό των θεμάτων στον πρωθυπουργό.
Ερωτηθείσα για την αντιπαράθεση Πολάκη-Κυμπουρόπουλου και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, η κα.Ζαχαράκη υποστήριξε ότι «μου κάνει εντύπωση που ο Πρωθυπουργός δεν έχει ακόμη αντιδράσει, έχει καθυστερήσει ήδη να αποπέμψει τον Πολάκη».
Όσον αφορά τα όσα διακινούνται σχετικά με το ενδεχόμενο η κυβέρνηση Μητσοτάκη να κόψει το δώρο Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΝΔ απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια αυτά, τονίζοντας σχετικά με το επίδομα ανεργίας ότι πρέπει να δίνεται και ότι προβλέπεται και αύξηση του σχετικού κονδυλίου.
«Η προσοχή πρέπει να στραφεί στη μείωση φόρων αλλά και στην απαραίτητη κοινωνική πολιτική στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη» τόνισε η εκπρόσωπος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης