Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς - Ας μην ακούν όσους εργαλειοποιούν το φόβο και την ανασφάλεια

Γεροβασίλη: Οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς - Ας μην ακούν όσους εργαλειοποιούν το φόβο και την ανασφάλεια
«Η Ελληνική Αστυνομία κάνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη δουλειά της» υποστήριξε η κ. Γεροβασίλη
«Αποστομωτική απάντηση σε όσους διαδίδουν τους γνωστούς μύθους περί ανοχής», χαρακτηρίζει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη την σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, των δύο ανδρών και της γυναίκας για την χθεσινή ληστεία σε χρηματαποστολή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.
«Οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς.
Ας μην ακούν όσους εργαλειοποιούν το φόβο και την ανασφάλεια» τονίσε η υπουργός και συμπληρώνει ότι «η Ελληνική Αστυνομία κάνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη δουλειά της», ενώ αποδεικνύεται ότι «λειτουργεί με σχέδιο, μέθοδο και αποτελεσματικότητα».
Ολόκληρη η δήλωση της κ. Γεροβασίλη για την υπόθεση, είναι η εξής: «Η επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας με την αυτόφωρη σύλληψη τριών δραστών που διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύει περίτρανα ότι η Αστυνομία λειτουργεί με σχέδιο, μέθοδο και αποτελεσματικότητα.
Η επιχείρηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με άψογο τρόπο, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο διακυνδύνευσης ανθρώπινης ζωής ή σωματικής ακεραιότητας, αφού πραγματοποιήθηκε σε χώρο νοσοκομείου όπου υπήρχε μεγάλος αριθμός πολιτών.
Η επιτυχής ολοκλήρωση της επιχείρησης αποτελεί αποστομωτική απάντηση σε όσους διαδίδουν τους γνωστούς μύθους περί ανοχής.
Οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς. Ας μην ακούν όσους εργαλειοποιούν το φόβο και την ανασφάλεια.
Η Ελληνική Αστυνομία κάνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη δουλειά της».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης